čtvrtek 24. listopadu 2016

Haas sohn vesuvio 15 s výměníkem

Krbové vložky s výměníkem pro vyznavače klasických krbů, kteří chtějí využít nejen akumulačních. Vesuvio s výměníkem – při celkovém výkonu 1kW jde tepla (1kW) do . Přirozené teplo, praskající, útulný oheň v krbu a příjemné teplo v . Teplovodní krbová vložka s výměníkem s terciálním spalováním, výměník kW. Moderní krbová vložka s integrovanou regulací externího přivodu vzduchu a komínovou klapkou, možnost otevírání z levé i pravé strany, s vychlazovací . Mám vložku s vodním výměníkem 17kW a topím dřevem. Prudké hoření řeším celými.


Původní tepelná ztráta byla kW, nyní asi kW. Díky velkému výběru rozměrů a tvarů vyhoví každému přání zákazníka. Dvířka jsou litinová nebo černá designová s . Kvalitní teplovodní krbová vložka s výměníkem od . Regulace externího přívodu vzduchu, komínová klapka, možnost otvírání.


Bonus = slevový kupón - z ceny. VESUVIO s výměníkem antracit - VÝPRODEJ. V tabulce a na videích výše . Nabídka má pouze informační charakter a není závazná.


Haas sohn vesuvio antracit. Výkon výměníku krbových kamen s výměníkem je až 1kW, u krbové vložky. Dvoustupňové spalování, vychlazovací smyčka, komínová. MANTOVA AL II krbová kamna s výměníkem - antracit, stříbrná dvířka.


Nejčastěji realizované vložky jsou zpravidla vložky s vodním výměníkem vysokého výkonu do. NOVARA krbová vložka s výměníkem - antracit. Možné je i připojení ke stávajícímu . Popis: Kachle HAAS - SOHN GRAND MAX plus s výmenníkom spĺňajú.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky