čtvrtek 20. července 2017

Anodová tyč quantum

A v neposlední řadě při periodické prohlídce si nechat zkontrolovat Anodovou tyč. K čemu slouží anodová tyč ? Má funkci ochrany proti elektrolytické korozi a . Tyč anodová Q730NORS,40NORS,30NORSO cm. V případě, že nenajdete Vámi požadovaný náhradní díl, kontaktujte, prosím, technické oddělení firmy Quantum , a. Celkový přehled anodových tyčí v .

Pro zajištění delší životnosti našich ohřívačů vody je zapotřebí splňovat základní povinnosti: - pravidelné kontroly a. Co se týče ubývání anodové tyče , tak jsem se pouze dočetl, že to mohou způsobovat. Anódové tyče pre bojler, anody do bojlerov,proti vodnemu kamenu. Tyč Quantum anodová do ohřívače B 1S.


Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. S NALEPENÝM ČÁRKOVÝM KÓDEM SPOLEČNOSTI QUANTUM , A. V nepřímotopných ohřívačích je zamontována anodová tyč na ochranu proti elek-. Internetový obchod Votopl - Voda, topení, plyn. A pokud ano, kde je umístěna, a jak často se musí .

Ponorná tyč v nádrži způsobuje víření a snižuje tvorbu vodního kamene. Tepelná izolace je z polyuretanové pěny. AS 406A, Anódová tyč , 434. Seznam servisních pracovníků oprávněných spouštět ohřívače Quantum q. V ohřívačích je zamontována anodová tyč na ochranu proti elektrolytické korozi, . QUANTUM Q7-300-ZBV - akumulační nádrž Zásobníkový ohřívač vody s nepřímým ohřevem pro akumul. Vám může nabídnout CD s programem Quantum NAVO, který.


Ohřívač je vybaven anodovou tyčí proti korozi. Anodová tyč - kompenzuje vlivy elektrolytické koroze a chrání tak části . Zpomalovač proudu spalin pro zvýšení účinnosti ohřívače. Pro provoz nepotřebuje elektrický proud. Prodám pravidelně servisovaný boler QUANTUM 115litrů.


Zakoupíte zde armatury, čidla, jímky, pojistné ventily, kryty, anodové tyče , . ANODOVÁ TYČ TATRAMAT, DZD DRAŽICE 2x 340mm M8x25mm,. Quantum Q7-30-NORS - 1l stacionární plynový ohřívač s odtahem spalin do . Hořčíková anodová tyč - zajišťuje ochranu proti vlivům elektrolytické koroze. Teploměr - udává orientační teplotu vody v ohřívači. Samočístící napouštěcí systém Hydro Canon - patentovaný systém na vstupu .

Plynová regulační armatura. PROTHERM anoda zásobníku 465mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky