pátek 14. července 2017

Dakon dor 24 emisní třída

Třída kotle ( emisní třída ) vypovídá o množství vypuštěných emisí do ovzduší, platí. Odhořívací - Ocelový kotel DOR F na hnědé uhlí se zabudovanou bezpečnostní smyčkou. Ocelový kotel DOR F se speciální konstrukcí pro spalování hnědého uhlí vyniká jednoduchou manipulací při přikládání a vysokou bezpečností díky . Při spalování hnědého uhlí typu ořech splňuje přísné emisní limity třídy podle normy ČSN EN.


Nabízené výkony kotle DOR F: 1 1 2 , a kW. Ještě jedna věc, kotel DOR -F teď má psanou třídu emisí 3. Parametry pro zařazení do 3. Home Dům a zahrada Recenze DAKON DOR 4F kW. Původní kotle DOR by totiž nevyhověly podmínce, že od 1. FB D vyrábíme ve výkonech 1 , 3 a kW.


EN 303-5) na obsah škodlivin ve spa- linách. DOR (stejné připojovací rozměry) . V ceníku, který platil od 1. DOR F MAX kW Emisní třída hnědé uhlí . Evropské rady ( emisní třída 3) . Vyrábíme kotle ve výkonech 1 1 2 , a kW. Další nespornou výhodou kotle je. Inzeráty dakon dor - aktuální inzeráty na Sbazar. Nabízím tento ocelový kotel na tuhá paliva DAKON DOR 4F 14kw, emisní třída 4. Dakonu Dor , předání Praha.


Kotel na tuhá paliva ocelový DAKON DOR 4F 1 výkon Kw. Emisní faktory a hmotnostní toky znečišťujících látek u kotlů na tuhá paliva o. Kotel již dnes splňuje přísnější limity emisní třídy (dle EN 303–5) na obsah škodlivin ve spalinách. Námi prodávané teplovodní kotle DAKON DOR F splňují ty nejpřísnější.


JAKOS ETKA LS EMISNÍ TŘÍDA 3. Konstrukční úpravy posunuly DOR 4F nejen do třídy ale kotel dokonce . Teplovodní kotel HERCULES U umožňuje spalování paliva odhořívacím způsobem v litinovém tělese. Hořák druhé generace se šnekovým podavačem na pevná paliva, sestava splňuje normu EN303- 4. Kotle DAKON odpovídají Ekodesignu a nejvyšším emisním třídám. Kotle s ručním přikládáním – kotel DOR F – třída kotle – kotel DOR 4F.


Ocelový automatický kotel na dřevní pelety (A1) ve výkonech až kW a až kW. Vyrábímě kotle ve výkonech 1kW, 1 2 , a kW. Nižší cena u firmy Horák, která odpovídá hladině kvality výrobku.


Porovnejte si ceny z mnoha.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky