čtvrtek 13. července 2017

Plynová karma nebezpečí

Tichý zabiják: Nebezpečné karmy , aneb větrání vám může zachránit život! Zvýšené nebezpečí hrozí zejména ve velmi teplých nebo naopak mrazivých. Proto je nutné kontrolovat plynové spotřebiče nejměně jednou do roka.


Plynové karmy , které se používají k ohřevu vody, musejí být . Přestože se může zdát, že když v létě netopíme, nebezpečí nehrozí, je tomu naopak.

Pozor na plynové karmy , varují záchranáři. Karma v koupelně může být nebezpečná. Plynový bojler v koupelně může být také nebezpečný Článek obsahuje velmi důležité informace pro občany, kteří . Lidé podceňují nebezpečí a stav spotřebičů, varuje soudní znalec v oboru kominictví. Lidé netuší, kdy a proč se může jejich plynový spotřebič stát smrtícím nástrojem.


Asi tušíte, jak nebezpečný může unikající plyn být. A o to víc, že trvá celkem dlouho, než si všimnete něčeho podezřelé.

Hlavně v koupelnách, kde je většinou umístěna karma nebo plynový. Pravidelně kontrolovat plynové spotřebiče, nahradit starou Karmu moderním. Hlavní nebezpečí oxidu uhelnatého tkví v jeho záludnosti.


Pojmenování vzniklo apelativizací jména firmy, která v Čechách toto zařízení vyráběla, . Nebezpečí otravou CO - aneb jak se správně starat o plynová zařízení. Máte doma plynový spotřebič? V koupelně ale máme starou karmu na ohřev vody. Plynová karma , jak je označován plynový průtokový ohřívač vody, má své pevné.


Co je oxid uhelnatý, kdy vzniká, proč je nebezpečný , jaké jsou příznaky otravy,. Nedopusťte, aby váš plynový kotel, průtokový ohřívač ( karma ), kamna na tuhá . Upozornění obyvatelům ČR na nebezpečí otravy oxidem uhelnatým. Dodávky kotlů, montáže plynového topení - Servis - údržba kotlů a kotelen, opravy, regulace plynového topení, karmy , průtokové ohřívače, plynoservis - STT. Chcete se cítit ve svém bytě bezpečně?


Nebezpečí udušení hrozí při nedostatečném přísunu čerstvého vzduchu hlavně v koupelnách, kde je většinou umístěna karma nebo plynový. Používáte ve Vaší domácnosti plynové spotřebiče? Plynový průtokový ohřívač je opatřen výměníkem z měděného plechu a regulací firmy.

Při práci v blízkosti nebezpečí požáru nebo výbuchu (lepení PVC apod.). Spalováním plynu vznikají nebezpečné zplodiny, ale v daleko menší míře, než při. Tepelné spotřebiče ( plynové kotle, karmy ) mají velkou spotřebu kyslíku. Pokud máte plynové vytápění, dodržujte lhůty kontroly plynových spotřebičů . Jedná se o nebezpečí otrav oxidem uhelnatým (CO).


Každý prostor, kde používáte plynový spotřebič je nutné větrat. V průběhu zimy používáme plynové spotřebiče více, než v ostatních ročních. Nebezpečí signalizují už ve chvíli, kdy koncentrace plynu ve vzduchu . V jednom z bytů v Londýnské ulici se v úterý večer přiotrávila oxidem uhelnatým tříčlenná rodina.


Oxid unikal z plynové karmy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky