čtvrtek 27. července 2017

Ku68 rozměry

Způsob montáže: pod omítku rozměry : Průměr: mm. Rozměry : průměr=73mm L=42mm. Ahoj, poraďte mi prosím někdo jaký rozměr mám objednat. Když jsem krabici změřil, zjistil jsem rozměr cca mm.


Univerzální krabice do sádrokartonu. Třída prostředí, III - venkovní chráněné.

DALI RM Spínací akltor DALI, adresa, 1x přepínací kontakt, 4A, 230V, IP2 rozměry 41x30x11mm, montáž do KU68. Krabice malá univerzální KU68. LED KUIPVestavné svítidlo do stěny, těleso plast, difuzor opál mat, LED. Prázdné krabice italského výrobce různých rozměrů pro instalaci pod omítku. K čemu slouží krabice KU LD.


V jakých variantách provedení se vyrábí. Kdo krabici ocení, využije. Dallas, univerzální do KU68.

Provedení pro různé typy krytů určené do KU68. LED svítidlo pod omítku na 2V do krabice KP-6 KU-68. KU ), montážní otvor, Ømm (kompatibilní s KU ). Kromě standardní montáže na zeď může být nainstalována i přímo na podomítkovou krabičku KU-68. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.


Nástavný rámeček pro lištové krabice. Pro umístění vypínače, zásuvky, dvojzásuvky svorkovnic a další. ROZMĚR : (průměr, hloubka) 73×42. Ano, vypínače FONTINI mají standardní rozměry.


Sedí rozteče montovacích šroubů Fontini do instalačních krabic KU? Popis: Spínací akltor DALI, adresa, 1x přepínací kontakt, 4A, 230V, IP2 rozměry 41x30x11mm, montáž do KU68. Další specifikace: Použití: pro převod . Kategorie: Elektroinstalační ( instalační) krabice pod omítku. Dostupnost: ihned k odeslání.


Zápustné svítidlo do montážní . LED světlo na schodiště pro zabudování do běžné krabice KU. Technické informace: 1W LE barva LED bílá, 12V, IP2 rozměry : 8x8x2cm, materiál: .

GS-NOAje nástěnný ovladač zcela nového typu - hlavní prvek tvoří grafický displej o rozměru 58xmm s dotykovým panelem, . LARA Radio je přehrávač hudby a internetových rádií - v rozměru vypí- nače v designu. KEZ 300_KB – Elektroinstalační krabice do zateplení. Vstupní otvory: 6x ∅2 1x ∅7xmm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky