pondělí 31. července 2017

Vodotěsná krabička

Určeno pro uskladnění a přenos rybářského vybavení (od malých háčků po velké woblery). Krabička vodotěsná , IP 65. Cena již od: 10Kč s DPH.


MFH Černá vodotěsná plastová krabička s provázkem. Plastové krabičky pro elektroniku a elektro zařízení s IP krytím.

Poslouží pro uložení důležitých drobností, které je potřeba při cestování a pobytu v . Plastová krabička vodotěsná pro elektronický projekt. Velmi robustní zavírací mechanismus garantuje dlouhou životnost. Detailní popis krabička plastová vodotěsná 15x12x5cm.


Dále je ještě vodotěsný BOX . Voděvzdorná oboustranná krabička s mikrozářezy na 1mušek. Není 1 vodotěsná , ale díky pevnému zavírání a těsnění po obvodě značně zamezuje . Materiál ABS, silikonová pryž, víko .

Kód produktu: VAJICKOMARES. DPH 2Vaše cena s DPH 250. Součástí dodávky je sada šroubů a těsnění. Průhledný box lze snadno zavěsit na krk, nebo nosit v kapse.


Je opatřen elastickým proužkem s karabinou pro zajištění boxu . Vodotěsný box na osobní doklady. Do krabičky je možné umiestniť takmer akýkoľvek GPS lokátor. Lehké, vodotěsné pouzdro s tkanicí a zarážkou na zavěšení na krk, ideální pro ochranu cenných věcí. Velmi praktický vodotěsný plastový box se zavíráním na plastový klips. Wpfc waterproof fly case - vodotěsná muškařská krabička spolehlivé, přesné a odolné uložení díky pěnovému materiálu msf - micro slit foam, dokonalé těsnění . Toto zboží vám nabízíme v rámci partnerského prodeje.


Podmínky doručení se mohou lišit od našich standardních podmínek. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu . Ponúkame vodotesnú krabičku , ktorá je vhodná napríklad na splavy, alebo do nepriaznivého počasia. Originální kovová bezpečnostní schránka s voděodolným neoprenovým těsněním je navržena tak, aby byla prakticky nezničitelná.


TEROZ univerzální plastová krabička. Tato plovoucí vodotěsná krabička na drobnosti má přihrádek a je ideální na přehledné a praktické umístění obratlíků, rovnátek, kroužků, těžítek apod.

Muškařská krabička s jemnými mikrozářezy na jedné až pro 1mušek v mikrozářezech. Dostačující do deště,ne na potápění! Praktická vodotesná krabička na zápalky - a oheň urobíte, aj keď zmoknete. Inzerát Rybářská vodotěsná oboustranná krabička , box.


Cheb, cena 150Kč, od rollux. Popis: ProdáNovou rybářskou krabičku , . Pevné uzavírání a vyjímatelné přihrádky umožňují nastavit krabičku přesně podle vašich představ a bez obav, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky