středa 19. července 2017

Dražice okc 160 ntr z

Nepřímotopný smaltovaný ohřívač postavení na zem pod závěsný . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Elektrický zásobníkový ohrievač vody s objemom 1litrov, vhodný pre zvislú inštaláciu. Pro typ OKC x NTRR je možná kombinace plynového kotle a alternativního zdroje energie nebo při propojení obou výměníku do série nepřímotopný zásobník . Dražice přímý obchodní partner. Závesný, zvislý, nepriamovýhrevný ohrievač vody - bez vykurovacieho telesa. Nepriamovýhrevný smaltovaný ohrievač pre . Stacionárne MPa – horné vývody výmeníka, bez bočnej príruby.


Bojler nepřímotopný stacionární - horní vývody výměníku, bez boční příruby, jeden výměník. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . S nepriamim ohrevom DZ DRAŽICE. Novější řada smaltovaných nepřímotopných ohřívačů k postavení na zem v objemech 100–3litrů se smaltovanou nádobou a výkonným . Energetická třída C hmotnost: kg.


Water heater is equipped with mexchanger. Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky. Naše cena včetně DPH a PHE: 9 . Vertikāli piestiprināms pie sienas Kombinēts ūdensildītājs ar tilpumu no - 200L Ūdens sildītājs ir savienots ar siltuma ārējo avotu ar maksimālo temperatūru . Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf. Výrobce: měsícůZáruka: Skladem u dodavatele Dostupnost:. Ohřívač je napojen na externí teplovodní zdroj s max.


Teplovýmenná plocha (m2): 45. Maximálny prevádzkový tlak nádoby (MPa): 6. Charakteristika nepřímotopných ohřívačů vody (bojlerů) Pracovní poloha – svislá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky