čtvrtek 20. července 2017

Náhradní díly k rybářským navijákům

Náhradní díly - rybářské potřeby Rybashop. NÁHRADNÍ DÍLY , PŘÍSLUŠENSTVÍ. Rybářský metr skládací s názvem ryb empty. OLEJ NA NAVIJÁKY CORMORAN 20ml empty.


Pozáruční servis rybářských navijáků.

V ceně nejsou započteny náhradní díly jako -ložiska, pouzdra, vymezovací podložky a j. V této kategorii najdete náhradní díly pro Vaši rybářskou výbavu - od náhradních feederových špiček, přes očka k prutům, až po koncové špičky na pruty. Jedná se o jediné místo v obou státech používající originální náhradní díly a maziva. Připravil jsem pro Vás rybářské potřeby k rybaření jako jsou rybářské pruty, rybářské navijáky , stojany na pruty, rybářské vlasce, sňůry, podběráky, živé nástrahy, . MAD neoprénové pásky na prut 2ks.


Skvělé vysoce kvalitní neoprenové pásky se suchým zipem na zajištění prutů během transportu. K dispozici ve dvou šířkách .

Inzerát navijáky na náhradní díly nebo opravu v okrese Plzeň-město, cena 100Kč, od zhcarp na Sbazar. SONA Kloub - opěradlový díl. Univerzální koncová očka různých průměrů vhodná pro většinu druhů špiček. Naviják také využívá špičkovou pokládku vlasce Aero Wrap II,. Vysoce kvalitní naviják určený převážně pro kaprový rybolov a daleké odhozy.


Má nerezovou hřídel z ušlechtilé oceli, zdvih a chod navijáku je zabezpečen tzv. V našem rybářském e-shopu najdete kompletní nabídku prutů , navijáků , krmení všech světových značek. Jsme jedna z největších kamenných prodejen na . Dodávají se včetně náhradní cívky. V řadě Morpheus najdete model s volnoběžkou (model BR), naviják s přední brzdou (mode FD) a také naviják se zadní . Chybí: rybářským Hledáte cívky k navijákům? Raven má obrovskou nabídku.


Prut je málo používaný, k němu jsou náhradní špičky, vůbec nepoužité. Prodám starší rybářské navijáky , multiplikátory, cívky a různé díly k tomu. SiC očka, zátěž 80– 1g,.

Díky ideálnímu rozmístění všech dílů uvnitř navijáků pracuje Quartz Pro Spin. RYBÁŘSKÉ POTŘEBY U PETRA - HOLÁ JANA. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Naviják z dílny anglické firmy Fox vyvinutý přímo pro kapraře.


Vlastnosti: Strojově opracovaná. Zklamu Vás náhradní díly neprodávám. Exkluzivní baitrunnerový naviják vyrobený ze zcela nových komponentů. Všechny díly , ze kterých je tvořen do sebe zapadají s vysokou přesností a prostor pro . Sportcarp - rybářské potřeby, obchod pro rybáře a rybaření.


Níže naleznete další produkty z kategorie bivaky, rybářské deštníky, . Stabilní celokovové pouzdro, se. Také náhradní cívka je aluminiová s větší kapacitou než hlavní cívka. Po záruční servis poskytujeme jak na pruty tak navijáky.


Né všechny náhradní díly jsou skladem, proto je vždy dobré před odesláním zboží na po záruční servis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky