úterý 11. července 2017

Chladící jednotka carrier

Carrier chladicí technika CZ s. Ceník chladících jednotek. Dodáváme chladící jednotky , tepelná čerpadla, jednotky fancoil, VZT jednotky, absorpční jednotky, . CARRIER FRESH LINE (přepravní teplota od 0°C a výše). Dieslová chladící jednotka – s vlastním pohonem - SUPRA 4je určena pro střední nákladní vozidla s maximálním objemem nástavby 41m3.


Jednotka je naplněna chladícím médiem a vyzkoušena – instalaci nemusí provádět.

Diskrétní a tichá konstrukce, chladící jednotka není umístěna nad kabinou. V České republice je prozatím pouze několik instalací chladicích soustav s. Ford Transit, 2TDCI-chladící-CARRIER. Jednotky jsou určeny pro střešní montáž (Monoblok) nebo montáž na čelní stěnu (Split). Důvěrné, vlastnictví CCS, kopírování a . Seznam chladicích strojů a splitových jednotek ke zkoušce těsnosti.


Na užitkové vozy se vztahuje . Tato chladící jednotka je určená.

Chladicí jednotka byla zkonstruována tak, aby umožňovala dlouhodobý a . Návod k obsluze kazetové jednotky QTDpdf425. Instalační manuál kazetové jednotky. Další výbava: výborný stav, 1. Výztuhy na přední stěně pro chladící jednotku CARRIER. Držák kompresoru chladící jednotky CARRIER.


Opravy všech typů transportních chladících agregátů. Eutektické jednotky jsou transportní chladicí zařízení založená na tání. Thermo King, Olivo Cold Logistic, Hubbard. Kazetové jednotky - invertor. Nabízíme i pozáruční opravy . Montáž agregátů je určena pro furgony i skříňové nástavby typu FNA a FRC.


Ukázka otevření krytu pro účel servisu chladicích jednotek. Oběhové čerpadlo chlazené kapaliny. Provádíme opravy klimatizací, chladících strojů a chlazení po celé ČR, u mnoha smluvních partnerů.


Jednotka může pracovat se suchým chladičem při venkovní teplotě až -20°C. Chladící výkon RWA, kW, 1 2 2 3 4 5 6 7 8 10 11 13 14 15 17 19 226 . V stredajšom druhom zápase semifinále v .

Hlavní výhodou absorpční chladící jednotky je nahrazení ušlechtilé vstupní. Jde o úpravu vozidla tak, aby bylo možné převážet zboží v regulované teplotě od 0°C a výše. Toto zboží není v současné době skladem.


Weathermaker“ - klimatizaci pro domácí prostředí. Vozidla jsou vybavena posuvnou příčkou a dvěma výparníky, jsou tedy vhodná pro přepravu různých zásilek v rozdílném . Výroba a obchod - klimatizační jednotky pro domácnosti a kanceláře, tepelná čerpadla, čističky vzduchu, odvlhčovače. PREVÁDZKA MŠ CEZ PRÁZDNINY.


Příspěvek představuje dvě realizace vzduchotechnických jednotek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky