středa 19. července 2017

Trychtýř na olej

Kvalitní nerezová výlevka, nálevka značky Westmark. Nálevku můžete použít prakticky na cokoliv. Alkohol, olej , ocet, apod. Kanystry, trychtýře a nálevky.


Nálevka - trychtýř na olej s hadičkou - Draper.

Je určený k mazání dvoudobých benzinových motorů se středními požadavky na užitné vlastnosti. Dostupnost: Již nedodáváme. Hranatý trychtýř na olej Hranatý tvar a kuželová hubice se hodí do většiny plnicích otvorů motoru.


Pro plnění z hranatých nádob. Rozměry: Výška: 12xcm . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Nádoba na oleje a kapaliny 30L Extra nízká Vigor DV.

Plastová nádoba na oleje a kapaliny s výlevkou l MG. Je vybavený sítkem a teleskopickým hrdlem. Vhodná do dílen, vyrobena z bílého plechu. Je opatřena víčkem a krytkou na výtokovou trubku.


Má zdvojené lemování dna a svařený spoj. Plastový trychtýř z HDPE zajišťuje pohodlnou manipulaci s plechovkami na olej v průmyslu a dílně. Je odolný vůči oleji, kyselinám i naftě. Olejničky, trychtýře , nádoby na olej v eshopu! TRYCHTÝŘ PRO OLEJ -H330MM-D160MM v online . V této kategorii Vám nabízíme sortiment trychtýřů a vozíků pro sběr vyjetého oleje.


Vozíky jsou určeny pro sudy o objemu - litrů nebo 1- 2litrů. Odměrky na olej , trychtýře. Octavia - Náhradní díly - Motor - Mazání - Měrka oleje : Katalog.


Plnící trychtýř pro motorový olej od německého výrobce HAZET. Uvnitř trychtýře je jemné sítko pro zachycení nečistot.

Univerzální trychtýř vhodný pro nalévání oleje a další provozních kapalin. Součástí balení jsou dvě různá . Trychtýř pro plechovky na olej o obsahu litru. S pomocí dobrého masážního oleje můžete už během těhotenství velmi. Průměr trychtýře je 1mm. Pomocí trychtýře naplňte třezalkový olej a olej z pšeničných klíčků do tmavé lahve.


Online příslušenství pro vaše moto ! Přenosný sběrný trychtýř pro zachycení nebezpečných látek v těžko dostupných místech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky