středa 19. července 2017

Bojler tatramat 150 l

Elektrický závěsný ohřívač vody. Produktovou řadu EOV Trend tvoří zásobníkové nástěnné elektrické . Hledáte 150l bojler tatramat ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Zásobníkový elektrický ohřívač vody s objemem 1l. Popis – rozměry: 51×13cm. TATRAMAT EOV 1ohřívač vody 150l , zásobníkový, nástěnný.


TECHNICKÉ PARAMETRY: Průměr: 5mm. EOV ohřívač vody elektrický svislý EOV 1, 1l , kW. Skvely bojler za super cenu. OVK P) nebo z lavé (OVK L ) strany.


Montáž bojleru včetně dopravy, snížená sazba DPH. Akumulační bojlery vody se smaltovanou ocelovou nádobou o objemu 80–2litrů a pevně. Nástěnný tlakový zásobníkový ohřívač vody se smaltovanou ocelovou nádrží v hranatém provedení. Jsou jedinečné svojí kvalitou, . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Do výroby jsou zavedené nové typy 1 3 l ohřívačů vody a plynový 1l ohřívač vody. Spôsob ohrevu - elektrický.


Menovitý pretlak v nádrži - 6 . L, kg váha, příkon 2kW, 230V Prodám starší Bojler na litrů vody, nevyužívaný na chalupě. Plne funkcny, kratko pouzivany. EOV zásobníkový ohřívač tlakový EOV 1, svislý, objem 150l , příkon 2kW.


Maximální teplota 80°C s možností regulace. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Pojistka proti přehřátí se ohřívače. Trubkový výměník - je nutné čerpadlo pro . Bojlery kombinované DZD Dražice, Mora, tatramat můžeme definovat jako zásobníkové ohřívače vody.


Přednosti: - úsporný provoz díky bezfreonové tepelné poly. Detail produktu Do obchodu . Osobní odběr na pobočkách. Tatramat bojler OVK 1L zásobníkový ohřívač tlakový.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky