úterý 18. července 2017

Elektrikar plzen

Elektrikář - elektroinstalace - elektro revize. Hledáte zkušeného a pečlivého elektrikáře za . Slaboproudé i silnoproudé elektroinstalační práce, hromosvody, servis instalací - non stop, revize, rozvaděče. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a hodnocení Pohotovost Elektro - Milan Novák, Plzeň , Jižní Předměstí.


Elektromontážní a elektroinstalační práce v Plzni-sever a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Václav Staněk .

Právě teď nabízíme celkem 2volná místa práce na pozici elektrikář v regionu plzeň. Upřesněte vyhledávání podle pracovního úvazku, minimálního . Zároveň také nabízíme služby revizního technika - revize elektro, . Nabízím veškeré elektropráce, od připojení spotřebičů až po velké moderní projekty pro Plzeň , Přeštice, Klatovy, Dobřany, Chlumčany, Stod a okolí. Potom vám pomůže elektrikář Plzeň. Stačí vyplnit poptávkový formulář a hned budete vědět, který je tím pravým právě s ohledem na vaše . Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Najděte dodavatele pro téma elektrikář.


Vybudujte si jméno a získávejte zakázky.

Vobořil - Elektomontážže, s. Najdi si zaměstnáni a volná místa na vyhledávači práce Careerjet. Na pozici elektrikář , nástup možný ihned. Nabídka práce na HPP v Plzni. Klikněte pro nabídky práce na pozici elektrikář v lokalitě Plzeň - město. Pošlete svůj životopis a najděte si nové zaměstnání.


Volná pracovní místa elektrikář. Střední odborné učiliště elektrotechnické, Plzeň , Škola doporučená zaměstnavateli, elektrotechnik, mechanik, telekomunikace, informační technologie, . Rekonstrukce panelákových bytů, koupelen a bytových jader. Kompletní elektroinstalační práce, slaboproudé a silnoproudé rozvody, revize elektrických zařízení a hromosvodů, výroba . Zdravotní požadavky: Do učebního oboru mohou být přijati pouze chlapci a dívky, jejichž zdravotní způsobilost po-soudil a písemně potvrdil příslušný registrující . Zajištění opravy strojů - Zajištění opravy rozvodů elektrických zařízení - Preventivní prohlídky – ko. Pohotovostní výjezdy platí pouze pro město Plzeň a jeho okolí ve vzdálenosti do kilometrů. Jsme výlučně soukromá společnost jejímž 1 vlastníkem je jednatel společnosti.


Nabízíme prodej elektroinstalačního materiálu jak domácnostem, tak i živnostníkům. Z našeho širokého sortimentu si určitě vyberete. Autorizovaný krajský servis značky AMICA.


Provádíme připojení, opravy a prodej bílé techniky.

Vyberte si z nabídky práce elektrikář Plzeň. V databázi máme nabídek práce a zaměstnání. Navštivte také naši modelářskou prodejnu RC modely Plzeň. Revize elektro Plzeň - revize elektrozařízení v oblasti města Plzeň a okolí : revize elektroinstalací Plzeň , revize elektrospotřebičů Plzeň , revize elektrorozvaděčů . Elektrorevize Plzeň a revize elektro Plzeň , zařízení, hromosvodů, měření, školení vyhlášky 50.


Požadujeme: Platný průkaz svářeče (dle specifikace uživatele) Praxe v oboru Čtení technické dokumentace Svědomitost. Najdete zde široký sortiment z .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky