pondělí 24. července 2017

Horní mřížka deskového radiátoru

U těchto radiátoru je nutné sundat bočnice, které jsou pomocí plastových. Následně je třeba uvolnit horní mřížku , která je uchycena také . Internetový obchod Votopl - Voda, topení, plyn. Korado horní kryt deskového radiátoru HK . Radiátor VK (Radik VK,Purmo Ventil Compact) - je otopné deskové těleso s. Těleso se dodává s bočními kryty a horní mřížkou a dále instalovanou ventilovou. Boční strany chráněné kryty, horní strana s krycí mřížkou. Model RADIK KLASIK je deskové otopné těleso v provedení KLASIK, které umožňuje.


Radiátor s postranními kryty a horní mřížkou jako kompaktní jednotka s roztečí . Nabízíme typy provedení deskových radiátorů od firmy KORADO:. U středového připojení designového radiátoru Basic-nemá připojení přívodu a. Pro desková otopná tělesa, konvektory a Kermi Decor existují speciální. Desková otopná tělesa - radiatory.


Barva, standardní barva deskových otopných těles. Všechna otopná tělesa jsou dodávána s: odvzdušňovací zátkou zaslepovací zátkou horní mřížkou bočními kryty potřebným počtem sad navrtávacích konzol. Zde je tabulka tepelných výkonů. Multifunkční desková otopná tělesa Premium z jemného plechu válcovaného za.


Radiátor PURMO KLASIK(K21) je otopné deskové těleso Purmo Compact je těleso s profilovanou čelní. Ke konečné úpravě povrchu topných těles ISAN Exact je používán vypalovací práškový epoxy-polyesterový lak. Horní mřížka snižuje tepelný výkon o cca. Kategorie:Ocelové deskové radiátory. Radiátor je opatřen horní mřížkou a postraními panely, které dodávají tělesu elegantní vzhled.


S horní mřížkou a bočními kryty, barvena vysoce účinnou dvouvrstvou . Otopné deskové těleso Purmo Compact je těleso s profi lovanou čelní deskou a přestupní plochou pro zvýšení tepelného. Nachazíte se: Radiátory Plechové deskové Ventil kompakt KERMI. Dodáváme s horní mřížkou , bočními kryty a upevňovacimi prvky.


Konvektor je celý bílý, včetně výdechové mřížky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky