úterý 3. května 2016

Koratherm horizontal m

Nabízí se jako vhodné řešení vytápění prostor s. Spodní středové připojení a regulační . Není-li uvedeno u výrobku jinak, jedná se o variantu v . Nabídka našich designových radiátorů Koratherm Horizontal , střed. Der Designheizkörper bietet eine . Korado Koratherm Horizontal M K21HM . Pro to pravé teplo domova jsme pro vás na Biano. Vybírejte z designových i nenápadných kousků.


Pro zvětšení klikněte do obrázku. KORALUX LINEAR EXCLUSIVE- M. Chcete šetřit, ale nevíte, kde začít? Nejen venku, ale i na vašich účtech.


Aktuelle Magazine über Horizontal lesen und zahlreiche weitere Magazine auf Yumpu. Plattenheizkörper mit glatter Frontplatte und Anschluss links unten. HORIZONTAL HORIZONTAL - M ERWEITERUNG - KORADO, as. Długość przewodu doprowadzającego, m. Położenie robocze, pionowe z dolnym doprowadzeniem el.


Szczegółowe informacje o zamocowaniu grzejnika. Grzejnik płytowy do pomieszczeń z wysokimi wymaganiami higienicznymi z prawym dolnym podłączeniem. Model RADIK CLEAN VK to grzejnik płytowy w .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky