úterý 3. května 2016

Protherm lev návod

Lev Návod k instalaci a údržbě. Výstražná upozornění související s manipulací. Klasifikace výstražných upozornění . Návod na instalaci“ je určená jen pro odborné pracovníky.


Kotle Lev KKV a KKV s nuceným odtahem. Protherm Lev bude sloužit k plné spo-. Dokumentace k němu obsahuje: Návod k . Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf. Spotřebič musí být instalován v souladu s návodem k obsluze vydaným . W zásobník 150l energetická třída A odkouření turbo palivo: zemní plyn hmotnost: 1kg. Skupina plynů z výroby a tlak připo ení plynu.


PROTHERM LEV KKZ je stacionární kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem. Výrobné číslo kotla je vyznačené na štítku, ktorý je pripevnený na zadnej stene elektrickej krabice ovládacieho panela. Kotol Lev KKO je možné rozšíriť o ohrev teplej vody v externom zásobníku.


Veríme, že Vám kondenzačný kotol. Dozvedel som sa, že je to chyba plameňa. Vie niekto, čo ju spôsobuje a ako ju odstrániť.


Tento návod k obsluze platí výhradně pro kotle s tímto číslem výrobku:. Výrobní štítek protherm PANTHER CONDENS naleznete na spodní straně kotle. Nové kotly PROTHERM Lev taktiež splňujú podmienky európskej smernice ErP pre vykurovacie zariadenia, platnej od septembra 20na energetickú účinnosť.


Uvedení do provozu musí provést osoba, vlastnící patřičná . Už ani nevím, jak mě to napadlo, možná jsem to četl v návodu k použití, kotel jsem otevřel . POZORNE SI PREŠTUDUJTE NÁVOD. Návod je súčasťou zariadenia a po vykonaní. Na plynový kotol PROTHERM Panther.


Kde shnat návod na obsluhu?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky