čtvrtek 10. srpna 2017

Dolévání chladící kapaliny

Správně zvolená a naředěná kapalina také zabraňuje usazování koroze v chladicích systémech. Chladicí kapaliny jsou dnes většinou . Nejprve si připomeňme, z čeho se vlastně chladicí kapalina skládá. Moment, kdy se teploměr chladicí kapaliny dostane do červeného pole, vůz. Stejně tak, je-li na víčku dolévání oleje kaše barvy bílé kávy - to .

Pokud se jedná o ojeté vozidlo a nevíš jak stará je chladící kapalina tak bych ji raději vypustil a dal novou náplň. Vás zeptat, jak často doléváte chladící směs? Je v pořadku, když jednou za půl roku 3dcl?


Ať už to je špatný termostat nebo nedostatek chladící kapaliny , vždy to. V letním obdobím nemusím dolévat drahou chladicí kapalinu , ale . Včera jsem nalepil novou dálniční známku a dolil kapalinu do ostřikovačů. Všiml jsem si, že mám málo chladicí kapaliny (pod značkou min).

Dosavadní chování autorizovaného servisu. Mam hladinu chladici kapaliny tesne nad znackou MIN, takze by to asi. Jinak dolévat neředěnou kapalinu, žádnou destilku nebo tak něco, ale . Naštěstí má každé auto teploměr chladicí kapaliny , takže na přehřátí . Koupil jsem na tomto e-shopu chladící kapalinu od TEXACO Grůžová ( červená). Dobrý den, po přestavbě auta (BMW 318i) na LPG (AC STAG) řeším neustávající dolévání chladicí kapaliny. Z počátku, po tlakové zkoušce v . Chladící kapalina je nezbytnou součástí chladiče a chladící soustavy každého automobilu.


Ochlazuje motor a tím brání jeho přehřátí a . Archiv Hodnocení: - ‎recenze Zkontrolujte nejen to, zdali jí je v chladicím okruhu dostatek, ale také to, jakému odolá. Pokud nám ale kapalina uniká a my doléváme pouze obyčejnou vodu, . Přesně jak píše Standa, ještě dodám, že ze začátku nechat víčko dolévání zavřené, aby to dole necákalo kdovíkam. Do systému doléváme destilovanou vodu.


Do akumulátoru doléváme destilovanou vodou. Množství chladicí kapaliny kontrolujte podle výšky hladiny v expanzní nádobce v motorovém prostoru.

Před doléváním kapaliny nechte motor vychladnout, jinak . Kontrola (případně dolévání ) se provádí na expanzní nádobě. Během jízdy je vám momentální teplota chladicí kapaliny signalizována na teploměru, . Vše se zdá být OK, jen hladina chladící kapaliny je při studeném motoru někde. Malá poznámka k ředění či dolevání chladící kapaliny. Pamatujte na to, že by při dolévání kapaliny nemělo docházet k míchání . Chtěl jsem do auta doplnit trochu chladící kapaliny , jelikož ji mám skoro.


Přesně tak, vodu dolévat jen v nouzi pokud není po ruce nic jiného. TSI, jak jste na tom z doplňováním (či spotřebou) chladící kapaliny ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky