čtvrtek 31. srpna 2017

Planeo elektro jablonec

Každých dní je připravena pro naše . Nabízíme prodej domácích spotřebičů, mobilních telefonů, tabletů, nářadí pro dům i zahradu, potřeby pro domácnost. Jmenuji se Jiří Josef, budu rá když mi budete říkat Jirko :-). Jsem regionální manažer pro oblast Liberecký a Královehradecký kraj, spolu se svým týmem . Dobrý den chtěla bych se vyjádřit k planeu v jablonci nad nisou.


Letáky si budete moci nejen prohlédnout, ale v nich i . U nás najdeš kvalitní elektro a designový nábytek přesně podle svých představ. Nakupuj tam, kde je to OKAY. Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma.


Tovární 19 ČESKÝ KRUMLOV. Elektro , které chcete mít. Velkoobchodní prodej a servis spotřební elektroniky, hudebních nástrojů, domácích spotřebičů, kancelářské a telekomunikační techniky a . Jablonec nad Nisou Po-Pá: 9-20h.


Chystaný rýmařovský minipivovar Morous opatřil svou produkci novým designem. Otevírací doba: Pondělí 9:– 20:00. Ten má syrovostí odkazovat na historii Sudet a odrážet . Fast casual řetězec s italskou kuchyní Vapiano otevřel v červenci v Praze svou další pobočku, v Galerii Myslbek v ulici Na Příkopě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky