čtvrtek 24. srpna 2017

Triakový regulátor stavebnice

Stavebnice - triakový regulátor. Vhodné i pro indukční zátěž, regulaci motorků, světla, topení. Zakoupili jste zapojení, které Vám umožní regulaci tepelných spotřebičů, zdrojů světla . Regulátor žárovek, topení a motorů s uhlíky. Velice oblíbený regulátor žárovek, topení a motorů s uhlíky.


Fázová triaková regulace až potenciometrem, možnost nastavení minima. Tento modul je kompletně sestaven. Externě se k modulu připojí pouze potenciometr (4KΩ). Napájacie napätie: 230V Max. Triakový regulátor motorků, osvětlení, topení.


Mám jednoduchý regulátor otáček s tyristorem a je tam i KY 7a KY. Ten triakový regulátor existuje jako stavebnice za pár šupů, k mání v . A rozměry 65x29mm Nelze použít pro motory s rozběhovým . V~, regulovaná zátěž 12A max. Reléová karta, intervalový spínač, hladač kovových predmetov, signalizátor zániku vody, triakový regulátor , regulátor otáčok . Stmívač na světlo jako regulátor otáček ventilátoru. F-KF8je mnohem lepsi nez primo stavebnice triakový regulátor. VŠE OSTATNÍ STAVEBNICE ELEKTRONICKÉ KONSTRUKČNÍ regulátory výkonu.


Platba ONLINE kartou, doprava DP 1Kč. Uvnitř se ukrývá triak , diak , kondenzátor , odpor a potenciometr. Docela hezký regulátor , respektive jeho stavebnici za výhodnou cenu, . Běžný triákový regulátor k pračkovému motoru na malém soustruhu jsem vyměnil za pračkový regl. Zapojil jsem revers , ale po zapojení v obou směrech motor . Je tam však tato poznámka:. Plošný spoj TIPA PT0Potleskový spínač Plošný spoj pro stavebnici.


Ideální by bylo, kdyby byl regulátor odrušený, pokud je to potřeba. V oboru větrání se běžně používají triakové regulátory -mám je použité i . Novinka v našem sortimentu z nabídky Conradu. Vám porovná ceny z tisíce . Základ tvoří výkonný triak , který umožňuje spínat odporové zátěže. Na výstupu termostatu je triak , který může spínat proud do A. Porovnání cen, porovnání eShopů, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky