středa 16. srpna 2017

Regulátor směšovacího ventilu

Může regulovat další dva (celkem 3) . Termoregulátor určen pro obsluhu tří nebo čtyřcestného směšovacího ventilu s možností připojení přídavného čerpadla ventilu. Je vhodný pro řízení pohonu směšovacího ventilu a čerpadla s ohledem nejen na prostorovou teplotu. Regulátor je vybaven funkcí . Velkoobchod a maloobchod s měřicí, regulační a topenářskou technikou.


Ovladač směšovacího ventilu a čerpadla s ekvitermní regulací.

ADEX Comfort RK je určen jako alternativní regulátor kotelny pro regulační. Funkce regulátoru :plynulé řízení 3- nebo 4cestného směšovacího ventiluochrana zpátečkypodlahový režimmožnost připojení termostatu Vybavení. Při použití internetového . Detailní popis TECH CS-408n - regulace pro směšovací ventily. Teplotní regulátor směšovacího ventilu RT-je určený k plynulému řízení pohonu trojcestného ventilu za účelem udržení na jeho výstupu teploty určené . MTRje regulátor PI určený pro řízení směšovacího ventilu se servomotorem a čerpadla v topném okruhu.


Použití: Bezdrátový univerzální regulátor HMse používá pro ovládání směšovacích ventilů , které slouží jako řídicí členy při zónovém vytápění . Bezdrátový regulátor určený pro ovládání směšovacích ventilů instalovaných v systémech pro chlazení nebo vytápění. Navíc regulátor sleduje aktuální teplotu v místnosti a vyhodnocuje ji.

Kromě řízení ventilu , modul ST-6 disponuje funkcemi . Nejčastější aplikací těchto regulátorů je přímé řízení pohonu směšovacího ventilu na základě prostorové teploty. Je určen pro řízení směšovacího ventilu se servomotorem a . TECH CS-431N regulátor směšovacího ventilu - regulátor pro topné systémy Funkce: - souvislé ovládání 3- a 4-cestního ventilu - ovládání činnosti čerpadla . Motor s integrovaným regulátorem na pevnou teplotu pro směšovací ventily R295. Motor pro směšovací ventily směšovací ventily R29 R2nebo šesticestný . Ekvitermní termostat WT1je zařízení určené k regulaci teploty vody v topném okruhu ÚT vybaveným tří nebo čtyřcestným směšovacím ventilem s 3-bodovým . ST 2- Pokojový regulátor - termostat. Funkce – řízení pokojové teploty, řízení teploty ÚT, řízení teploty TUV, řízení teploty směšovacích ventilů , zobrazení . ST-4Funkce ovládacího panelu: - plynulé ovládání čtyřcestným a trojcestným ventilem - ovládání provozu čerpadel - zabezpečení teploty na . Parametr (S) vám dává možnost změnit vzorkování vstupní požadované teploty (T). Trojcestné směšovací ventily ESBE jsou obvykle zapojené jako směšo- vací ventily , ale lze.


UNIREG je univerzální regulátor určený pro řízení výkonu ohřívače. Caleffi CA 5termostatický směšovací ventil italského výrobce Caleffi,. Jeden modul může spolupracovat pouze s jedním směšovacím ventilem. TERMOSKOPICKÝ SMĚŠOVACÍ VENTIL. Koncept ekotech – návod na montáž , obsluhu a údržbu.


V těchto ekvitermních regulátorech jsou jednotlivé ekvitermní křivky.

Termostatické ventily RADA 3s unikátním . Inteligentní regulátor pro řízení tepelných čerpadel CTC řady 4a 50 . Směšovací ventil je ovládán dle principu ekvitermní regulace a to podle . Modul je určený pro řízení směšovacího ventilu. Představujeme novinku na českém trhu, konstantní regulátor teploty Rototemp včetně cestného směšovacího ventilu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky