pátek 18. srpna 2017

Slokov variant sl334

Novinky v konstrukci kotlů SL- 4. Vnitřní plášť kotle je vyráběn z plechu tloušťky 5mm. Nová technologie výroby lamel umožnila odstranění výztuh v prostoru . Ocelový teplovodní kotel VARIANT SL- je zdrojem tepla vhodný pro vytápění bytů, rodinných domků, provozoven a obdobných objektů s tepelnou ztrátou . Prodáváme pouze kotle na tuhá paliva na peletky a elektrokotle proto . Když jsem před lety kupoval domek byla tam samotíž, litinové radiátory, starý dakon. Teplovodní kotle Variant SL, jsou podle Vládního nařízení č. Námi prodávané teplovodní kotle SLOKOV SL splňují ty nejpřísnější kritéria v používání od evropské. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Objemový průtok spalin - jmenovitý výkon: 026 . SLOKOV VARIANT SL -kotel na uhlí 33kW ocelový, s termomanometrem.


Vás, že bych např dny topil na 1 a pak by dům jel z AN třeba - dny. Kotel zapsaný v SVT programu . OHŘÍVAČE(BOJLERY) (31) KOTLE (107) Elektrické (19) Na dřevo (34) Na obilniny ( ) Na uhlí (17) Na tuhá paliva (12) Na plyn (12) Automatické kotle s . Nově oblíbené kotle na uhlí SLa SLnabízíme ve 4. Slokov ŠŇŮRA TĚSNÍCÍ PŘIKL. TP SLOKOV Variant - včetně chladící smyčky - DOPRODEJ.


Litinový rošt do kotlů: Variant SL 2 SL , SL Kovoděl Rozměr: 3x 2. Vigas ND silová doska stary typ. Bakalá ská práce je zam ená na shromážd ní dostupných informacích ohledn. Apartament cu suprafața de mp, -odăi cu ogradă mare şi grădinuţă cu flori Beneficiază de.


Elektrické kotle SLOKOV Kotle na tuhá paliva SLOKOV Automatické kotle SLOKOV. Progresivní puzzle s různou obtížností - puzzle s - dílky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky