pondělí 21. srpna 2017

Spínací zásuvka návod

Digitální spínací zásuvka slouží k časovému spínání domácích spotřebičů. Pokud není displej funkční, zapojte ZSD-do zásuvky 230VAC a nechte ji nabíjet. STER pro časové ovládání elektrospotřebičů a ventilátorů.


Spínací , zásuvka , programovatelná, stejné jako, DT0 digitální, 7-denní, Časový, spínač, Časovač,. Pomocí této digitální spínací . Vám za Vaši důvěru a za nákup spínací zásuvky s mechanickým časovačem. Zasuňte spínací hodiny do zásuvky. Ponechte je v zásuvce aspoň hod. Samy hlídají zapínání a vypínání světel, podle toho jak je nastavíte.


Soubor ke stažení Český návod k použítí pro spínací zásuvku Emos EMT757-F. Spínací hodiny - zásuvka manuální s hodinovým cyklem - návod. Prosím sháním návod (popř. vysvětlení) jak nastavit tento časovač, aby . Tyto hodiny jsou vhodné používat mimo.


Tento přístroj připojte jen k síťovému napětí, které je určeno v návodu nebo . Před použitím prostudujte návod ! Pokud potřebujete očistit časovač, vyjměte jej ze zásuvky a otřete suchým hadříkem. Nikdy nevkládejte časovač do vody nebo jiné tekutiny! Jejich instalace a následné nastavení je velice jednoduché, veškeré podrobnosti lze vyčíst z přiloženého návodu. Nejkratší spínaná doba je 1 . Pro rychlejší orientaci můžete použít stručný návod s příklady na poslední straně. Denní verze: Nastavení hodin - otáčejte programovacím diskem šedé barvy ve směru hodinových ručiček, abyste nastavili požadovanou . DTČasový spínač denní do zásuvky.


Zapojte jakýkoliv elektrický přístroj se síťovým připojením ve vnitřním i venkovním použití přes tyto programovatelné elektronické týdenní spínací hodiny. Návod pro DT(PDF, 26KB). Týdenní analogové třímodulové spínací hodiny.


Než uvedete zařízení do provozu, čtete pozorně tento návod. Minimální nastavitelný časový úsek je . Jednokanálové digitální spínací hodiny se používají k ovládání spotřebičů v závislosti na reálném čase v denním a týdenním. Mechanická spínací zásuvka s hodinovým cyklem.


V dolní části stránky najdete také základní video návod k nastavení hodin. Pro chov želv většinou potřebujeme spínat časový úsek jednou denně a každý den v týdnu identicky. Na zásuvce lze nastavit čas zapnutí a vypnutí. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Více informací nalezenete v NÁVODU K POUŽITÍ Certifikováno pro EU viz prohlášení o shodě . Toto zboží je dodáváno jako balík a bude doručen za 2-dny. Při stejné objednávce zboží s balíkovou zásilkou a spediční službou se náklady na zaslání zboží . Reléové spínání fáze ve výstupní elektrické zásuvce.


CZ VENKOVNÍ DIGITÁLNÍ SPÍNACÍ ZÁSUVKA , TYP TFE-5. Výhoda ZS10: Vnitřní zapojení se SPÍNANOU FÁZÍ! Návod k použití: 1) Otočte diskem po směru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky