pátek 25. srpna 2017

Opravy vstřikovacích čerpadel plzeň

Vstřikovací čerpadla – srdce dieselového motoru. Opravy vstřikovacích čerpadel. Delphi, čerpadlo Delphi, testování, opravy Plzeň.


Společnost Bosch, jako jeden z hlavních dodavatelů vstřikovacích systémů do vozidel . Nabízíme Vám kvalitní služby, osobní přístup, rychlost a vysoce precizní práci za příznivé ceny.

OPRAVA A PRODEJ VSTŘIKOVACÍCH ČERPADEL. Ceník nových a oprava vstřikovacích čerpadel a vstřikovačů. Ceny se můžou v závislosti na typu opravy lišit.


Servis vstřikovacích čerpadel a vstřikovačů. Náš rychloservis je připraven pro náročné zákazníky, kteří nemají čas na opravu svého automobilu dlouho čekat. Zajišťuje služby, prodej a opravy vstřikovačů a vstřikovacích čerpadel systémů Common Rail i sdružených vstřikovačů pumpe düse.


Provádíme testování a opravy vstřikovačů čerpadel, rozbor paliva.

Servisujeme vstřikovací čerpadla Bosch, Motorpal. Svatopluk Černík - Plzeň , s. BOSCH Diesel Center Černík. Nabídka oprav a seřizování řadových vstřikovacích čerpadel a trysek. DIESEL SERVIS HALE - servisní centrum vstřikovacích čerpadel a vstřikovačů, prodej náhradních dílů, záruční a pozáruční servis, opravy a seřizování . Zabýváme se diagnostikou a opravami vysokotlakých vstřikovacích systémů, repasované čerpadla a vstřikovače. Kontrola a opravy vstřikovačů, čerpadel COMMON RAIL, elektronicky řízených vstřikovacích čerpadel , mechanicky řízených vstřikovacích čerpadel , PD jednotek.


Prodej náhradních dílů a trysek. Udělejte si přehled o cenách, . Beneco - opravy motorů a čerpadel. Firma BENECO je autorizovaným diesel servisem motorů PERKINS a vstřikovacích systémů DELPHI a DENSO. Naše firma se zabývá problematikou diesel vstřikování jejich opravami a řešením konkrétních problémů za co nejnižší náklady.


Provádíme: opravy hlav motorů nákladních a osobních automobilů uložení klikové a vačkové hřídele v. Autorizované servisy (DRS) opravujících čerpadla COMMON RAIL VDO. Pavel Tesař, Ječná 2 Plzeň - Slovany tel.

Značky používající vysokotlaké vstřikovací systémy nafty Siemens VDO. AGR ventilů, turbodmychadel, vstřikovacích čerpadel , vstřikovačů common rail. Roto Plzeň - servis vozů Suzuki. Osobní automobily - servis.


Hlavní činností naší firmy Autoservis Menšík s. Hledáte kvalitně a profesionálně opravené turbodmychadlo či vstřikovače? Týdně opravíme více než kusů vstřikovačů a vstřikovacích čerpadel , které jsou. Fakultě strojní Západočeské univerzity v Plzni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky