čtvrtek 10. srpna 2017

Čistý líh 96

Líh do krbu , - litrů - Palivo do biokrbu plně denaturované. Potravinářský, rafinovaný kvasný velejemný líh l. Rafinovaný, velejemný, kvasný, potravinářský líh l. Archiv dříve nabízeného zboží. Surovina pro výrobu kosmetiky. V žádném případě se nejedná o kosmetický výrobek !

Jemný líh denaturovaný bitrexem. Tento líh není určen v žádném případě pro konzumaci! Dobrý den potravinářský líh dostanete v lékárně. V lékárnách prodávají vesměs čistý , líh v malém, líh palírenský vesměs v lihovarech. Zboží není určeno pro další prodej!


Molekulová hmotnost (Mr) 407. Ethanol (Ethylalkohol) dle ČL. Líh kvasný rafinovaný jemný.

Kde se da koupit a silnejsi jemny nebo jakykoli lih, ktery se da pouzit na tinkturu apod. Pod pojmem čistý líh pouze v lékárně, ale za spoustu peněz. Konzumní líh velejemný 5l. U čistého lihu pro výrobu likérů jsou součástí nežádoucí, kterou se snažíme co nejlépe odstranit. Kvasný líh jemný rafinovaný - Lihovar Budeč spol.


Produkt vhodný na bylinné tinktury a osobní lihové parfémy. Líh velejemný neutrální – neutrální vůně a chuť čistého ethanolu, bez. Bezbarvá kapalina charakteristické vůně a chuti bez vystupujících . Cena za jednotku, 37Kč, 45 Kč. Jedná se o produkt podléhající pravidlům a předpisům prodeje, prodej pouze pro naše B2B partnery.


Glycerol (Glycerolum) se musí uchovávat ve vzduchotěsných obalech. Jojo, konzumni…kupuji ho tam na vajecnak. Oni ten konzumni lih pouzivaji do kapek na kasel a podobnych veci.


Kupuji ho tam pravidelne, . Tím, že je pár věciček nevyjasněno, by sice lékárna mohla vydat třeba i ten líh jako léčivý přípravek, ale opět zásadně jen k vnějšímu . Našiel som u rodičov na povale litrov liehu asi ročného v PET fľašiach. Takhle čistý líh jsem naposledy zažil v mikrobiologických laboratořích, ale jen . Identification ( IR), Passes test.

Appearance test, Passes test. Acidity or alkalinity, Passes test. Líh by neměl vést elektriku, ale i tak se celkem bojim o baterku. Rozbor pro vedený celní laboratoří ukázal, že čirou tekutinou byl čistý líh ( , až 9 nedenaturovaného etylalkoholu). Obsahuje-li surový sulfitový líh methanolu,.


Máme líh a potřebujeme ze něj udělat 2ml lihu. Moje otázka zní, kolik je potřeba zředit ml vody a lihu, abychom dostali 2ml . Kvalitní oleje, terpentýny a líh pro technické účely. C2H5OH, čistý ethanol se oddělí od.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky