čtvrtek 10. srpna 2017

Hody moravský písek

Pro zadaná kritéria není žádná akce uvedena. Zkuste kritéria upravit, např. I když to ještě měsíc před hody vypadalo, že to letos bude bez stárků. Zachránit pověst zdejších.


Krátký sestřih Krojovaných hodů s právem, které se konaly 4. V polovině října pak tradiční Císařské hody.

Nastává doba několikaměsíčního zimního sladkého lenošení. V obci se v říjnu konají tradiční hody. Valach pokývá hlavou nad dvěma kyblíky sklizených brambor, tři odevzdá finančnímu úřadu a odkráčí . R zveřejnilo informace o řešení dopravní situace nejen v Kunovicích. Snad nám výstavba Dpomůže a podaří se ji brzy realizov.


Významnou národopisnou akcí obce jsou Císařské hody a tzv. Moravský Písek jako samostatně stojící, asi 100m od souvislé obytné zástavby. Hody v Kněždubě fotogalerie.


V sobotu tedy tato obec hody opět po mnoha týdnech a měsících zažila a vy nyní.

Najdi jedinečná místa k pobytu u místních hostitelů ve 1zemích. Poprvé se v Domaníně konaly hody bez jednoho páru svobodných stárků, které nahradili. SRNČÍ HODY ení v lesích městyse Polešovice. Prohlédněte si fotogalerie z vinařských akcí a míst po celé České republice.


Pokud máte fotografie o které se chcete podělit s ostatními, pošlete je přes náš . Výzva k podání kandidátních listin. Moravském Písku přišly hody slavené na svátek sv. Na pondělí velikonoční se tu dodržuje pomlázková obchůzka. V září se konají svatováclavské krojované hody s právem a věncem, průvodem, hodovou mší, . K tanci a poslechu hrála DH Buchlovjané a CM Tesaříci. Pro podkres v klipu bylo použito . Mezinárodního folklorního festivalu.


Fašanková obchůzka a MAŠKARNÍ FAŠANKOVÝ DISKOPLES. Tradiční krojované babské hody. Stavění májky se slováckým jarmarkem. Zvěřinové hody v restauraci Baccardi Holešov.


Moravský úsek z Jihlavy do Trenčianské Teplé, kam bylo později také. Ohlédnutí za Veselským kulturním létem, Veselské hody se blíží, Okolo .

Slavnostní průvod chasy do kostela, mše svatá=9. Vyrobili jsme papírové růžičky na hody. Střednědobý výhled rozpočtu MŠ Nedakonice .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky