čtvrtek 31. srpna 2017

Ekoplastik ppr

Nabídka potrubního systému předního českého výrobce WAVIN EKOPLASTIK. Kompletní sortiment trubek a tvarovek v dimenzích - 1mm. Systém je určen pro tlakové rozvody pitné (studené) vody, teplé vody a vytápění.


PPR EKOPLASTIK technologie moderního bydlení ceník platný od 1. Materiál : PP-R, PP-RCT kód trubky. PPR trubky pro vnitřní vodovod. S (PN16) - studená pitná voda, teplá voda. Potrubí a tvarovky z polypropylenu pro vodu a vytápění SYSTÉM EKOPLASTIK PPR.


Potrubí je určeno pro studenou a pitnou vodu s vyšším tlakem, podlahové vytápění, teplou užitkovou vodu a ústřední vytápění. Vnitřní rozvody vody - tvarovky PPR. Potrubní systém z PP-R je určen pro rozvody pitné nebo užitkové vody, a to studené i ohřáté.


Jeho vlastnosti však umožňují . Dodací doba: do týdne v e-shopu. Trubka z PP-RCT stejné série jako trubka z PPR má vyšší tlakovou odolnost! Při vyšších teplotách má trubka z PP-RCT vyšší tlakovou odolnost než trubka z PPR s větší tloušťkou stěny!


System EKOPLASTIK PPR służy do układania instalacji ciepłej i zimnej wody użytkowej, centralnego ogrzewania oraz instalacji wodnych ogrzewania po. OVI ТРУБА AQUAPIPE IRS-СТАЛЬ K. Global PP-R Pipe Market 20– Kalde, Pipelife, Aquatherm, Pestan, Aquatechnik, PRO AQUA, Wavin Ekoplastik , REBOCA, Fusion Industries, . Global Medical Stethoscopes Market by Manufacturers, Regions, Type and Application, Forecast to 2023”new .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky