čtvrtek 17. srpna 2017

Atmos c 25 st

Kotle Atmos jsou konstruovány pro spalování hnědého uhlí a dřeva jako náhradního paliva, na principu generátorového zplynování s použitím odtahového . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení . Jsou konstruovány pro spalování hnědého uhlí a . Jsou tak provozovány při malém výkonu, kdy klesá teplota spalin pod 100° C. Možnost spalovat kvalitně hnědé uhlí.

Velký zásobník paliva - dlouhá doba hoření. Vysoká účinnost až podle typu - primární i sekundární vzduch je. V každém režimu kotle musí být teplota výstupní vody z kotle mezi - ° C. DC22S, DC25S , DC25GS , C20S, DC22SX, x (1), x (1). Provozní teplota vody v kotli musí být v rozmezí - ° C. ATMOS C 25ST kotel 25kW na uhlí. Dobrý den,vlastníme druhým rokem kotel Atmos kombi C20S.


TEPLOTA SPALIN JE POUHÝCH 131st.

Na výstupu je tolik C jak máte nastaven výkon kotle. Pro všechny fandy otočných roštů vč. Je konstruován pro spalování hnědého uhlí a dřeva jako náhradního paliva (na zátop).


Zplynovací kotel na hnědé uhlí Atmos C ST. Koupil jsem si od Atmosu C20S kombinace dřevo uhlí a. Sú konštruované pre spaľovanie dreva a hnedého uhlia, na princípe generátorového splyňovania s použitím . ZPLYNOVACÍ KOTLE NA HNĚDÉ UHLÍ. Kotel na dřevo Atmos C. Kvalitní kotle za dobrou cenu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


DC18S, DC22s, DC25s , DC3OSE, DC32S, DC50S,. Po přivŤení ventilu st ,oupne teplota vody v kotli na - C. Rozsah výkonu (kW), - 2 - , - 3 - 4 - 48. C S, C ST , C ST , C S, C S. Kocioł zgazujący węgiel brunatny i drewno o mocy kW.

Výstupná teplota kotla musí byť trvale udržovaná v rozsahu - ° C. Kontrola kotlů Atmos Litoměřice, Děčín, Česká Lípa, Ústí nad Labem,. C ST , C S, C ST , C S, C S, C S, KC SPL, AC SPL, DP, P1 . Skladem náhradní díly pro plynové kotle s označení Atmos. Tirajul prescris al cosului (Pa): 23. Cazan cu gazeificare pe carbuni si lemne Atmos C25ST kW.


Możliwośćspalania węgla brunatnego, Duży zasobniki na opał, Wysoka sprawność, Ekologiczne spalanie, Wentylator odciągu . Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Subway— A, B, C , to l25th St. State-of-the-art bowling lanes.


Frederick Douglass and Adam Clayton Powell Blvds.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky