čtvrtek 31. srpna 2017

Příložný termostat k čerpadlu

Příložný termostat s bimetalovým čidlem, nastavitelné zvenku kolečkem, montované na trubky upínací páskou. Upínací páska je přiložena k termostatu. C (topení a chlazení) TO01.


Příložné čidlo: 5m (standardní balení) Varianty prodlouženého čidla: 5m, nebo 10m (na objednávku). A střídavý Napájecí napětí: .

Kontrolní termostaty se používají především na vytápění. Elektronický příložný termostat pro ovládání oběhového čerpadla Salus PC11. V čerpadle je Hnědý a modrý drát. Termostaty jsou nainstalovány přímo na distribuční . Nabízíze kvalitní mechanické příložné termostaty Salus za rozumnou cenu. Potřeboval bych poradit jak zapojit správně přiložný termostat pro oběhové čerpadlo.


Současný stav: Čerpadlo je zapínáno a vypínáno . Poradí prosím někdo, jak zapojit příložný termostat k čerpadlu na kotel.

V hnědém vede fáze, ten vytáhnu a . Slouží pro spínání čerpadla v kotlovém nebo topném okruhu. Zakrytované termostaty se hodí pro použití v případech, kdy hraje roli vzhle je nutné zamezit dotyku s kontakty . Hledáte příložný termostat ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Podle požadované teploty a nastavené hystereze je pak možné ovládat např. Katalog náhradních dílů › Příslušenství ke kotlům a regulace.


Stala sa taká vec, že som nastavil otočným koliečkom teplotu pri ktorej má zopnúť obehové čerpadlo a stalo sa to, že termostat pri navolenej . NÁVOD NA POUŽITÍ PŘÍLOŽNÝCH TERMOSTATŮ THP-90. TG termostat příložný na potrubí 0-90°C - Značka TG - Náhradní díly pro. Príložný termostat SALUS AT 10F Je termostat s. C ZAKRYTOVANÝ TERMOSTAT PŘÍLOŽNÝ POPIS: připevní se pomocí přiložené . Slúžia najmä na reguláciu teplej vody, dodávanej do potrubia z kotla.


Zároveň môžu ovládať obehové, alebo cirkulačné čerpadlo. WTHPMáme skladem na prodejně ve . ELEKTROBOCK PTelektronický příložný termostat.

Praktický pomocník který spíná oběhové čerpadlo v závislosti na jeho nastavení teploty a hystereze. Jednoduché připevnění pružinou. TC 11C je elektronický termostat pro oběhová čerpadla topných systémů, který zapíná nebo vypíná čerpadlo v. Příložné termostaty se používají pro spínání oběhového čerpadla u kotle. Laddomatu příložný termostat umístěný na vý- stupu z kotle nebo termostat pro čerpadlo zabudo- vaný v kotli . Hlavní kategorie TERMOSTATY.


Více informací naleznete v. Regulator pre cerpadlo CS 21.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky