středa 16. srpna 2017

Palivové dřevo

Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů palivové dřevo. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Společnost je specialistou v oboru výroby palivového dřeva , vyrábíme, prodáváme a. Palivové dříví je oblíbené . Naše středisko přidružené dřevařské výroby vyrábí a dodává rozsáhlý sortiment palivového dříví.

Třísky z jehličnatého dřeva vhodné na zátop jsou baleny v pytli po cca kg. Prodáváme nejen tvrdé listnaté, ale i měkké jehličnaté kvalitní dřevo. Převážně dřeviny: buk, habr, dub, bříza, smrk, borovice a modřín.


Hlavní činností je výroba a prodej štípaného palivového dřeva ze dvou skladů. VELKÉ SKLADOVÉ ZÁSOBY ~ KVALITA . Vám nabízí štípané dřevo pro vytápění v krbech, kamnech a kotlech. Dřevo z listnatých i jehličnatých stromů řežeme .

Na Vaše přání jsme schopni Vám připravit i polena v jiných rozměrech např. Výrobu a expedici kompletního sortimentu palivového a krbového dříví provádí Dřevo Rájec. Dodávky štípaného palivového dřeva a mulčovací kůry.


Borová mulčovací kůra, modřínová mulčovací kůra. Objednávka telefonem i přes internet. Celoročně nabízíme dřevo do krbů, . Nabízíme prodej a výrobu střešních konstrukcí. Připravujeme suché truhlářské řezivo a palivové dřevo.


Vyrábíme krovy, prkna a hranoly na pergoly či altánky. Naším dřevem můžete topit jak v krbu, tak v kotli. Měkké i tvrdé, sypané i rovnané, různé délky.


Rychlá a levná doprava až domů. Pila Forejt – Fowood-Group, Mladá Boleslav - Lhotice. Je uskladněno v drátěných boxech o rozměrech 80x80x1cm . Dále veškeré lesnické služby, obchod se dřevem, lesohospodářství.


Můžete si vybrat z několika druhů dřeva a jeho zpracování.

Vše je řešeno zakázkově, a tak není problém připravit dřevo do malých kamen i velkých krbů. Kromě široké nabídky listnatého a jehličnatého dřeva nabízíme také jednodruhový výběr . Na kvalitě dřeva závisí Vaše spokojenost při používání krbu. Dodáváme palivové dřevo pro Váš krb, kamna nebo kotel z českých lesů velmi dobré kvality. Prodej a dovoz palivového dřeva v okolí České Lípy a Kunratic. Prodejní místa: Strakonice, České Budějovice a Jílové u Prahy.


Těšíme se na Vaši návštěvu! PALIVOVÉ DŘEVO - LUBOŠ ULIČNÝ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky