úterý 19. září 2017

Atmos dotace

Přehled dotačních programů, jejich podmínek a kotlů ATMOS do nich spadajících. Dotace na kotle ATMOS - KOTLÍKOVÉ DOTACE (kotlíková dotace ). Cílem programu je snížení znečištění . Královéhradecký kraj byl Státním fondem životního prostředí informován o chybě ve značení kotlů Atmos s možným dopadem na potenciální . Každý, kdo chce nebo musí skoncovat se svým starým kotlem, může dnes využít dotace na pořízení nového kotle.

Na kotel na uhlí s automatickým podáváním paliva dotaci dostanete, ale na. ATMOS – dotace na kotle s ručním a automatickým přikládáním . Seznam kotlů ATMOS , které splňují požadavky programu ZELENÁ ÚSPORÁM pro získání dotace ze SFŽP. Kotel je zařazen do programu KOTLÍKOVÁ DOTACE. Využití kotlíkové dotace na kotle Atmos.


Vážení zákazníci, rádi bychom Vás touto cestou informovali o tom, že kraje získají dalších 3milionů . Upozorňujeme žadatele o kotlíkovou dotaci vlastnící původní kotel ATMOS modelové řady C20S vyrobené v době platnosti normy ČSN EN 303- tj. Kotlíkové dotace na kotle Atmos budou platit .

Některé kotle od výrobce Atmos z Bělé pod Bezdězem měly. Dvaadvacet žadatelů z kraje o dotace v souhrnné výši milionu korun má teď . Vyčerpání alokace ve druhém kole kotlíkových dotací. Atmos - základní info k dotovatelným kotlům. Během administrace žádostí podaných v rámci 2. Atmos C18S a C30S a nově i C20S vyrobených od března . Těleso kotlů je vyrobeno jako svařenec z kvalitních . Zplynovací kotle Atmos jsou konstruovány pro spalování dřeva, na principu generátorového zplynování. Vše pod značkou Kačírek topení a kvalitou kotlů ATMOS.


Nabídnout Vám můžeme kvalitní služby, mezi které patří: dotace na solární. Atmos na dřevo prodej a jejich montáž, návrhy a montáž . Výhody zplynovacích kotlů na hnědouhelné brikety ATMOS. Na naše kotle lze získat tzv. Pokud uvažujete o koupi kotle ATMOS , neváhejte a obraťte se na nás.


Jihomoravský kraj stále přijímá žádosti o dotace na výměnu nevyhovujících kotlů. Na zplynovací kotel Atmos můžete čerpat z dotací – kotlíková dotace. Rádi Vám pomůžeme s vyřízením kotlíkové dotace.

Více informací naleznete ZDE. Detailní popis Atmos DC 1S - Zplynovací kotel na dřevo - KOTLÍKOVÁ DOTACE Na kotel Atmos DC 1S můžete čerpat z dotací KOTLÍKOVÁ DOTACE. Cena kotle je bez zásobníku a podavače.


Kč bez DPH - Dotace až 150. Kompletní realizace systému Atmos v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky