úterý 26. září 2017

Protherm tiger návod

Návod k obsluze a instalaci kotle. Výkon - (- 15) kW. Výstražná upozornění související s manipulací. Klasifikace výstražných upo-. Výrobné číslo kotla je vyznačené na štítku, ktorý je pripevnený na zadnej ploche ovládacieho panelu.


Další výsledky z webu forum. Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf. Odpojil som hadice (prepoj kotol trubky) k radiatorom. Do vedra som dal vriacu vodu už žmiešanú s. Přečtěte si pečlivě návod na obsluhu před vlastním zapnutím kotle.


POZORNE SI PREŠTUDUJTE NÁVOD. Na zariadenie PROTHERM TIGER. Instalaci kotlů a 8e8ich údržbu smí prová-. Můžete o ni požádat prostřednictvím těchto stránek.


Kotel mi instalovala firma a návod k obsluze zřejmě ztratila. Tiger (12) KTZ Boiler pdf manual . Chrášťany 18 Praha - západ . Mám na chalupe ustredné kurenie poháňané kotlom protherm KTV Turbo. Ani vypínání podle návodu nepomáhá, vždycky to spadne do F1. Už ani nevím, jak mě to napadlo, možná jsem to četl v návodu k použití, kotel jsem otevřel . V návodu si najděte schéma zapojení termostatu. PROTHERM TIGER KOZ plynový kotel 5-125kW závěsný, se zabudovaným zásobníkem teplé vody TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 4mm Hloubka: . Protherm Panther kto a nyní se mi na displeji.


Zkuste se podívat do návodu ke kotli, jestli se tam píše něco o tlaku uvnitř TEN. Regulátor: Honeywell CM 907. Zkontrolujte parametry nastavení termostatu podle návodu. Nemate niekto nahodou navod k Wita Mat Wad ? V tomto zásobníku bylo nahromaděno za let kg vodního kamene. Manuál, který naleznete níže, doporučujeme přečíst než výrobek začnete používat.


Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie ostatní. Při zavěšení kotle je třeba dbát na podmínky dané v . Druhý konec trubičky připojte k zapalovacímu hořáčku, podle návodu. Při nastavování velikosti plamínku se řiďte návodem výrobce k. BDRje bezdrátové relé pro zapojení ventilů, tepelných čerpadel, ohřívačů nebo jiných zdrojů tepla.


W vestavný zásobník l energetická třída A odkouření turbo palivo: zemní plyn hmotnost: 5kg. Podlľa monťážneho návodu na termostat, ten sa má zapojiť cez BUS zbernicu,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky