čtvrtek 28. září 2017

Sada příslušenství ke kompresoru

Sady příslušenství ke kompresu jsou prakticky vybavené sady pneumatického nářadí s tlakovou hadicí. Veškeré příslušenství pro kompresory Vám pomůžeme vybrat na Kasa. Praktická 6-dílná sada příslušenství ke kompresům, která by neměla chybět u žádného kompresoru. Příslušenství ke kompresoru Extol Craft sada 4ks.


Aktuální nabídka zboží v oddělení obchodu Dílna - Kompresory a. Univerzální 5ti dílná sada příslušenství ke kompresorům.

Scheppach 5-ti dílné příslušenství ke kompresoru -maxtechnika. Inzerát 5-ti dílná sada příslušenství ke kompresoru. Jindřichův Hradec, cena 499Kč, od Jemito Šumafuk na Sbazar. Souprava hustících nástavců.


Hlavní technické parametry: popis: max. Praktická, oblíbená dílná sada příslušenství pro kompresory , kterou využije každý kutil ve spojení se všemi běžnými kompresory. Nástroje jsou vyrobeny ze . Cenově výhodná sada kvalitního pneumatického nářadí. Pneuhustič SD Kvalitní spirálová tlaková hadice z .

Hadice spirálová 4m ke kompresorům Einhell. Pneu nářadí 3-dílná sada Měření tlaku pneu,pistole,hadice spirálová Einhell. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, . Velmi praktická a oblíbená sada příslušenství , kterou využije každý kutil ve spojení se všemi běžnými kompresory. Výrobce Scheppach, prodej v sekci Ostatní stroje a příslušenství.


HC 2 HC 5 HC 5 HC 5 HC 52dc, HC 53dc, HC 16. Základní sada příslušenství , která by neměla chybět u žádného kompresoru. Stejně tak se žádná improvizovaná autodílna neobejde bez základní sady hadic a. Připravili jsme pro vás širokou nabídku kompresorů a příslušenství , které . Magg 5-dílná kompresorová sada příslušenství ke kompresoru.


Magg 3-dílná kompresorová sada příslušenství ke kompresoru. Velký výběr Kompresory a příslušenství naleznete online na OBI. LUX Pneumatické sekací kladivo sada.


Obsahuje Spirálovou hadici s pistolí. Manometr Ofukovací pistoli. Sada 5-dílného příslušenství. Standardní vybavení: Ofukovací pistole. Přístroj na huštění pneumatik.


Ventil na huštění pneumatik a dutá jehla na míče.

Kompresor bez příslušenství je jako bota bez tkaničky, proto absence příslušenství by značně omezila využitelnost kompresoru. Malý a výkonný kompresor , pomocník do všech malých dílen a domácností.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky