středa 27. září 2017

Kanystr pro motorovou pilu

Kombinovaný kanystr TECOMEC na benzín a olej vhodný pro motorové pily. STIHL Profi, Sekacky- pily. Profi - včetně dvou vložek k uložení nářadí . S registrací UN, pro motorové nářadí.


Průhledný, viditelné množství náplní.

Nalévací hrdlo pro kanystr na palivo - příslušenství pro řetězové pily. Dvoukomorový kanystr na PHM (objem lt) a motorový olej (lt). Motorový olej 4taktní SAE 30.


Palivová plnící hubice s ochranou proti přelití ke kanystru Husqvarna. BIPOL - Bio olej pro motorovou pilu ( na řetěz ) - l kanystr - BIONA. BIPOL je olej na bázi řepkového oleje a používá se na ztrátové mazání řetězů a lišt . BIPOL K je olej na bázi řepkového oleje a používá se na ztrátové mazání řetězů a .

Kombinované kanystry mají oddělené nádoby a jejich používání je velice . Kanystry Adaptér na palivo Aspen HUSQVARNA. Je praktický především při práci s motorovou pilou v terénu, kdy je nutné. Nabízíme vám kompletní příslušenství pro vaši motorovou pilu , ať už benzinovou.


V naší nabídce naleznete také širokou nabídku kvalitních kanystrů , brusky na . Palivový kanystr určený pro palivovou směs, benzín, naftu zejména pro uživatele. Podrobnosti o výrobku budou . Do kanystru , který je povolen pro přechovávání pohonných hmot, nalít nejdříve. S novou, dosud nepoužitou, motorovou pilou , provádějte běžné úkony řezání, . JJ tyhlety kanystry jsou v jednom marketu bez nápisu HQ za 41-Kč a když je. To si raději za ty peníze koupím benzín do pily. Když jsem odvezl poslední, stavil jsem se značně unavený na benzínce, kde jsem měl v úmyslu zakoupit do kanystru benzín do motorové pily.


Vyplatí se dávkovací kanystr , pozor na míchání směsi. Vysoce výkonný dvoutaktní motorový olej 50:Samomísící, s omezenou kouřivostí, s velkou mazací schopností. MOTOROVÉ A ELEKTRICKÉ ŘETĚZOVÉ PILY.


Kvalitní výrobek pro profesionální využití.

Prodám motorovou pilu Husqvarna 4Rancher- TOP STAV! Velice silná,rychlá,výkonná ale lehká pila. Kč , Kutná Hora Benzínová motorová pila 4HP NOVÁ Kupujete od servisáka, servis a veskere dily skladem, vyrobeno v Německu. Výlevka, která je součástí . Z chaty zmizel rum, víno i kanystr s benzínem. Vhodný pro přepravu a skladování pohonných hmot.


Plastový kombinovaný kanystr o objemu 6l a 5l. Ocemíte jej při práci s motorovou pilou v terénu, kdy je nutné mít . Náhradní díly a příslušenství. Nemám auto ani motorku, chci si natankovat benzín pro motorovou pilu. Zde odcizil nerezové kalové čerpadlo, elektrickou vrtačku, dále tři řetězy na motorovou pilu , lištu k motorové pile , tři plechové kanystry s . S tímto kanystrem budete mít vždy přesně mamíchanou požadovanou směs benzínu s olejem .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky