pátek 15. září 2017

Potrubní ventilátor s regulací

Vime, že je důležité mit i nepřeberné množství příslušenství pro rozvody vzduchu , regulace otáček , termostaty , čidla vlhkosti řídící jednotky pro ventilátoru do . CAB 1IPtichý potrubní ventilátorZvukově izolované radiální potrubní. Ventilátory do kruhového potrubí. Dvourychlostní plastový potrubní ventilátor. Lze též použít regulaci změnou napětí elektronickými regulátory REB (plynulá regulace ) nebo transformátorovými . Tento ventilátor s elektronickým snímačem teploty a regulátorem se používá pro automatickou regulaci otáček v závislosti na teplotě vzduchu ve ventilačním .

Pomocí přírub, které jsou součástí výrobku je možné potrubní ventilátor připevnit na stěnu. WC, pro, kruhové, kruhového, potrubí , trubky, s, průměrem 10 mm,. Kovový radiální ventilátor s EC motorem, regulace otáček, analogový vstup externí regulace. Domovní ventilátor s regulací a automatickou žaluzií PRIMO A 1IPX5. Radiální ventilátor s pozinkovaným oceloplechovým pláštěm pro rozvody větších délek.


Regulace se provádí přívodem regulačního napětí až 10V DC. Regulaci otáček je možné provádět elektronickými . Koupelnový ventilátor , potrubní , průmyslový nebo stropní ventilátory od nás.

V naší nabídce naleznete: ventilátory radiální i axiální, krbové ventilátory , koupelnové ventilátory , ventilátory do bytu, 12V ventilátory , ventilátory do potrubí ,. Pro regulaci výkonu ventilátorů můžete dokoupit regulátor otáček. KONSTRUKCE Kryt ventilátory je vyroben z vysoce kvalitního a . Třída izolace B, krytí IP 44. Svorkovnice Svorkovnice je plastová, umístěna na skříni ventilátoru , podle typu ventilátoru má držák kondenzátoru.


MOTOR Jednofázový asynchronní motor s vnějším. Nabízíme venkovní ventilátor Dalap VIT 1o průměru 100mm na stěnu. CAB 1tichý potrubní ventilátor. Je nutné použít pružné připojení k potrubí.


PROFI KLIMA - výrobce vzduchotechniky a regulace. AirSvent radiální potrubní ventilátor lineární proudění vzduchu pro připojení. Dále analogovým vstupem 0-10 . Popis výrobku: Provedení s časovým spínačem a regulací otáček IP-X5.


Domovní nástěnný axiální ventilátor kompaktních rozměrů, vyrobený ze sněhobílé . Potrubní ventilátory (Typ: RS). Hladká nebo kroková regulace rychlosti s tyristorovým . Plastová mřížka se síťkou a regulací 1x 187mm. Specializujeme se v oboru vzduchotechnika a rekuperace na úpravy vnitřního prostředí staveb a technologií.

U nízkotlakých ventilátorů je tato regulace podobná škrcením. Zúženeé potrubní axiální ventilátory jsou určeny k odsávání vzduchu z bytových a. Jedná se mi o problém ohledně regulace ventilátorů s frekvenčním měničem. Jednoduše řečeno, se změnou charakteristiky potrubní sítě musí docházet ke . Pro plynulou nebo krokovou regulaci otáček se používá . TT U jsou vybaveny termostatem a umožňují tak automatickou regulaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky