úterý 26. září 2017

Krabice ku 68 1902

Krabice odbočná lze použít s víčkem KO 68. Odbočná krabice určená k montáži pod omítku. Materiál: PVC Samozhášivý materiál: . Pro vytvoření odbočení trasy.


Prodej po celých baleních (1ks).

Jednoduchá instalace víka i bez nástroje. Technické parametry: Druh: Univerzální krabice s víčkem. Pro zobrazení stavu skladu a ceny se přihlašte! Zboží není na dané provozovně . Teplotní odolnost, rozsah použití: -– °C.


Svým rozměrem 68mm na šířku a 5cm na hloubku je určena pro . Reprezentujeme značky českých i světových výrobců. Svým zákazníkům nabízíme široký sortiment elektroinstalačního materiálu za bezkonkurenční ceny.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Instalační krabice pod omítku - odbočná. Nově přehlednější a rychlejší. Vyzvednutí objednávky AKCE - na skladě 4. Použití: Vyhovují pro montáž na a do hmot stupně hořlavosti A - C2.


Popis: Komplet s víčkem KO 68. Attachments and certifications. EURO NÁŘADÍ - Velkoobchod nářadím. Vybírejte z širokého sortimentu. Obrázok má len ilustračný charakter.


Parametry: Rozměry: 73xmm. Pracovní teplota: -5°C až . Dostupnost:Obvykle skladem ? Tyto stránky využívají cookies. Elektroinštalačné krabice pod omietku.


Anhänge und Zertifizierungen.

KRABICE ODBOČNÁ - KRABICE ODBOČNÁ S VÍČKEM KO 68. Množství: Musíte přidat ks jako minimální množství pro zakoupení . Průměr mm, hloubka mm. KPR krabice univerzální (hluboká), ks, 10.


Zásuvkový blok vestavný do desky stolu, nerez broušený, 1x zás. Výzva k podání nabídky na stavební úpravy, Město Hronov. Kabelové trasy, instalační materiál.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky