pátek 29. září 2017

Deskový výměník swep

Deskové výměníky SWEP nabízejí širokou řadu kompaktních výměníků tepla. Výměníky tepla jsou dle potřeby z různých materiálů desek. Jsou jimi kondenzátory, výparníky a chladiče plynů a kapalin.


Mají výbornou přenosovou schopnost tepelné vodivosti. Přehled provedení nerezových deskových výměníků SWEP pro chlazení a tepelná čerpadla. Speciální deskové výparníky pro CO2.

Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. T, počet desek: 1 rozměry: 2x . SWEP si vyhrazuje právo provádět změny bez předchozího upozornění. Pájený deskový výměník tepla (BPHE) je vyroben jako svazek vlnitých . Nově dostupná také izolace pro výměníky. Pájené výměníky mají ostré hrany, proto buďte při manipulaci s nimi opatrní.


Pájené deskové výměníky reflex se skládají z lisovaných desek z nerezové oceli. Divize deskových a trubkových výměníků. Nový výměník SWEP má zejména tyto výhody: - Účinnější mezideskové kanály - Nižší zástavbová výška (odpovídá většině používaných kompresorů) - Díky .

Nyní nově můžete zakoupit na našem e-shopu v kategorii deskové výměníky nebo podle značky, deskové výměníky renomované švédské značky SWEP. Mapa instalací výměníků Echoz a partnerů Echoz. Instalace dvou výměníků Echoz ERV-8o rozměrech 2x2m pro tepelné.


Hotjet používá v tepelných čerpadlech letované deskové výměníky švédské firmy SWEP. Tyto výměníky dodáváme, kromě jiného také pro: ohřev TUV, solární . Průměr závitů mm, letování 15mm, mm Cu. SWEP je jeden okruh úzký a druhý široký.


Dále se specializujeme na titanové bazénové výměníky, deskové výměníky SWEP a . Následující tabulky Vám umožní rychlý výběr externího deskového výměníku. Zabýváme se prodejem tepelných výměníků, deskových i rozebíratelných. Výběr teplotních programů je založen na znalostech nezávislé asociace . Sestava obsahuje: Tepelné čerpadlo vč.


Instalační sada obsahuje: Deskový výměník , izolace výměníku, . Uvažujeme 6x kolektor Ekostart Therma II pro ohřev venkovního bazénu. V této sekci nebylo nalezeno žádné zboží. Dodávka deskových výměníků SWEP Bvčetně izolace, společnost BYTES Tábor s. Sériové zapojení deskových výměníků umožňuje transformovat primární topnou vodu na předregulovanou topnou vodu. Orientační výkonová tabulka pájených výměníků SWEP pro běžné aplikace .

Servis a čištění deskových výměníků včetně dodávek náhradních dílů. Provozní revize tlakové nádoby - . Ceny nejpoužívanějších deskových výměníků tepla v ceníku pájených a. Copelan expanzní ventil Emerson (USA), nerezový deskový výměník SWEP. Vnitřní jednotku tvoří pouze tepelně izolovaný deskový výměník chladivo - voda.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky