pátek 15. září 2017

Dvouplotýnkový vařič na plynovou bombu

Meva Picamp dvouplotýnkový vařič na plynovou bombu. Campingový dvouplotýnkový vařič na propan-butan. Meva Táborák dvouplotýnkový vařič na plynovou bombu.


Dvouplotýnkový vařič na plynovou PB lahev. Dva oddělené výkonné hořáky.

VAŘIČ KEMPINGOVÝ přenosný na plyn. Nabízím nový přenosný vařič značky R sonic na plynové náplně nebo na plynovou bombu. Inzeráty plynový vařič v kategorii Varné desky bazar na Sbazar. Jednoplotýnkový vařič pro použití na plynovou bombu 2kg.


Výkonný hořák o průměru 56 . MEVA Propichovací plynová kartuše 190g - plyn butan - nový typ se systémem STOP-GAS. Revoluční novinka vařič na kartuše i na běžné plynové bomby. Prodám elektrický dvouplotýnkový vařič nepoužitý-viz foto, Havířov.

Plynová láhev Modrá bomba kg. Vařič plynový , rozměr 59x32cm, robustní konstrukce, pro připojení je třeba. Praktický plynový vařič s výkonným hořákem pro použití na plynovou bombu. MSR Pocket Rocket je lehký, výkonný vařič na závitové plynové bomby.


Camping K6od značky Yare se hodí pro použití na plynovou bombu 2kg. Turistický jednoplotýnkový plynový hořák na propan- butan. Plotýnkový vařič na bombu 165mm, malý GUCIO. Mám jak jednoplotýnkový tak i dvouplotýnkový a když třeba bombu měníš tak jak . Před koupí vařiče je nutno se rozhodnout, zda zvolíme plynový nebo benzínový. Každý má své výhody i nevýhody.


Chybí: dvouplotýnkový Jak vybrat plynový vařič ? Ttakový vařič má u spodní trysky trn, kterým se plynová kartuše napíchne a díky. Dobrý den, můžete mi poslat tel. Koupím dvouplotýnkový vařič na plynovou bombu , Cena: Dohodou, Lokalita: Vyškov.


Vycházím z úvahy, že takové ty různé jedno či dvou hořákové vařiče. Mám plotnový vařič a tam se ten nejnižší stupeň na chvíli sepne, pak vypne. Internetový obchod s outdoorovým a sportovním vybavením.

Stolní plynový dvouplotýnkový vařič. Lehký a odolný vařič s výkonným hořákem o průměru mm snadno našroubujete na dvoukilovou plynovou bombu a vaříte. Díky dostatečné šířce plotýnky . Značkový dvouplotýnkový vařič a gril v praktickém kufříku, kdy po vyklopení víka.


Chtěl bych tento vařič připojovat na PB bombu 2kg přes hadici.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky