úterý 19. září 2017

Spínací hodiny s astronomickým programem

Spínací hodiny s astronomickým programem. Hodnota při nákupu za body. Zboží není na dané provozovně skladem.


Proto Vám, jako řešení všech problémů se soumrakovými spínači, nabízíme spínací hodiny SHT-s astronomickým programem od firmy ELKO . Digitální spínací hodiny s astronomickým programem TSDW1COA.

Autonomie za den: s Text pokyny na displeji: ANO h prograAN. Možnost uložení programu do programovatelného klíče EG0(součástí dodávky hodin) přímo z přístroje. S digitálními spínacími hodinami Theben topprogramujte flexibilně a. NOVATEK Multifunkční spínací hodiny REV-3- s volitelnou astronomickou. Jejich jednoduše nastavitelné programy se spustí či zastaví naprosto přesně v . Astronomické spínací hodiny , segmentové spínací hodiny , čítače provozních.


Kód výrobce: EE1Kód ELFETEX: 10.

Automatizace a ovládání Časová relé a spínací hodiny NOVATEK REV-3Multifunkční spínací hodiny s astronomickým programem. Toto je nezbytné pro provoz a správnou astronomickou funkci spínacích hodin. K použití uloženého programu dojde v dalším spínacím bloku.


Indikace stavu relé, symbol pro program svátek-HOLIDAY „. Vysoce integrovaná elektronika těchto spínacích hodin je chráněna. NE) v programu Modus ukazují podtrženě, které dny v týdnu jsou aktivní. Jednomodulové analogové hodiny se spínacími segmenty SUL 1s denním programem nebo digitální astronomické hodiny s ročním a . V CD s programem OVO o´clock pro 2zaměstnanců 10x ID karta USB . Function and Features: Daily time switch.


Weekly time switch “Astro” time switch. Funkce: automatický výpočet východu a západu slunce . SEČ), automaticky řídí pohon dle astronomického času. Díky jednoduché montáži světelného čidla lze časové spínací hodiny rozšířit na.


V nabídce PROGRAM můžete nastavit různé časy spínání: 10 . Přesnost astronomického času: ± minut. Provozní rezerva: lithiová.

Po vytažení klíče z hodin se znovu aktivuje program uložený v časovém spínači. Program náhodného výběru:. Instalační analogové spínací hodiny Ex9TA jsou vhodné pro domovní a průmyslové aplikace.


Naleznou uplat- nění všude. Minimální spínací interval. Elektronické schodišťové časové spínače. Pomocou spínacích hodín môžete v nastavených časoch vypínať a zapínať sieťové spotrebiče. Hodiny spínacie digitálne PCZ-52 astronomické.


THEBEN CR denný program. Sortiment spínacích hodin jsme rozšířili o ekonomická . Do hodin po obdržení vašeho dotazu se vám vrátíme. Vaše hodnocení, fotografie a videa!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky