pátek 15. září 2017

Mobilní stk traktory

STK TRAKTORY - MOBILNÍ , Hokeš, Metaltech s. Nabízíme služby v oblasti STK a měření emisí pro traktory a jejich přípojná vozidla mobilním způsobem. STK traktorů mobilním způsobem. Nejezděte s traktorem do STK.


Na provedení prohlídky je vhodné se informovat telefonicky na tel.

Měření emisí v areálu STK systémy neřízené i řízené. Technické prohlídky traktorů a přívěsů traktorů. Možnost provedení technické prohlídky v místě stání vozidel tzv.


Dnes jsem se doslechl , že jsou tento týden pozastavené mobilní STK na traktory. Provádění technických prohlídek traktorů a přípojných vozidel OT. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba STK Krnov, STK Na Přerovské, s. Prodej, servis a montáž tachografů.

Zajišťujeme také servisní vestavby, obrysové značení. Mobilní STK se provádí na předem schválené ploše krajským úřadem nebo v našem areálu na testovacím úseku. Za jakých okolností a kde . STK a SME s určením pro provádění technických prohlídek a měření . Traktory a přívěsy, roky, roky. Mobilní stanice technické kontroly pro traktory (kategorie TTT T4), přípojná vozidla (kategorie OT OT OT OT4) a samojízdné pracovní . Koukněte chlapi, co jsem našel.


A to jsem byl přesvědčenej, že už to neexistuje. Zavolal tam a tam mu rekl majitel,ze tenhle traktor neumi,tak ho odkazal na. Nyní jsem byl také na STK a podle slov technika mobilní STK stále funguje,ale . Lazecká 55 Olomouc - Lazce. STK disponuje mobilní stanicí technických prohlídek traktorů a jejich přívěsů, dále zajišťuje . Nabídka služeb STK pro traktory.


Panorama Fotky Webkamera 3D pohled. Osobní, nákladní vozidla, traktory , všechna přípojná vozidla. Servis a prodej traktorů Zetor, vozidel Magma a vysokozdvihů Desta.

Uspořádání a vybavení STK. STK (stanice technické kontroly). Stanice technické kontroly. Poskytujeme služby STK pro traktory a traktorové přívěsy. Mimo provozní dobu dle telefonické . Poličná 50 Valašské Meziříčí.


Provádíme ověřování analogových i digitálních tachografů. Homole 19 České Budějovice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky