pátek 22. září 2017

Větrací pás okapní hliníkový

Větrací pás okapní vyrobený z hliníku s povrchovou úpravou PUR. Oboustranně použitelný (z každé strany jiná barva). Hliníkový větrací pás okapní v přírodním provedení. Dodáváme v 5ti metrových pásech.


Pás zabraňuje vlétávání ptáků do odvětrávací mezery. Produkt je vyroben z hliníku , což přináší kromě velmi dlouhé životnosti ještě výhodu tuhosti.

Okapní pás větrací brání ptákům v přístupu do odvětrávací mezery střešního pláště. Efektní využití u šikmých i plochých střech, ale dobře i na fasádě! Použitelný oboustranně ( z každé strany jiná barva ). Zabraňuje vlétnutí ptáků a většího hmyzu do odvětrávací mezery.


PUR, oboustranně použitelný. Připojovací hadice Flex str. AL dostupné pouze v přírodní barvě hliníku. VÝROBKY URČENÉ PRO ŘEŠENÍ DETAILŮ U OKAPNÍ HRANY.

Textilní pás s tvarovatelnými hliníkovými okraji. Cenník ponúkaných variantov pre Vetrací pás odkvapový - hliníkový. Navštivte náš internetový obchod a . Obrázek výrobku BRAMAC - příponka hliníkového pásu úžlabí . Pás okapní okapní hnědý mm,délka 60. Délka pásu je bm, šířka 3mm . Vysoce kvalitní hřebenové pásy vyrobené z hliníku.


Ochranná větrací mřížka jednoduchá. Dokonale plní funkci větrání a také utěsňují hřebeny a rohy střechy – účinně izolují proti vodě a sněhu, dobře. Příponka hliníkového pásu úžlabí. ODVĚTRÁVACÍ PÁS POD HŘEBENÁČ. TONDACH pás úžlabí hliníkový profil.


Univerzální větrací pás na hřeben a nároží MEDI Roll hliníkový Coppo (5m) role. Tato nabídka od prodejce loupeznik44. Tento větrací pás se dá dokonale tvarovat a přizpůsobí se každé krytině.


Systémové krytiny používají na styku nároží s okapem speciální koncový hřebenáč, který má zakulacenou čelní stranu a umožňuje hezké. Pásy proti ptákům PVC - Pás proti ptákům 150mm černý. Nový větrací pás HPI-CZ s kanálovou konstrukcí.

HPI-CZ se slevou na difuzní membrány Jutadach a hliníkový okapní plech. Reflexní parotěsná folie Den Braven 1g AL - hliníková. Chrání před vlétáváním ptáků mezi okapní lať a profilovanou krytinu. Jednovrstvý ventilační pás hřebene a nároží šikmých střech. Zájem o kovové střešní doplňky vzrůstá, na prodej větrací hliníkové prvky, nároží,.


STŘEŠNÍ DOPLŇKY - větrací pásy a mřížky …. Pro plech Hliník jsou dostupné odstíny Alu MAT Hydro Aluminium.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky