pátek 15. září 2017

Slzny plyn dymovnice

Slzný plyn (Brómacetón) Zloženie: acetón bróm peroxid vodíka Zoberieme 5ml acetónu a rozpustíme v nom kvapiek brómu. Proti demonstrantům stojí těžkooděnci. Na záběrech v úvodu článku je vidět, jak jeden z nich střílí.


Dýmovnice , slzný plyny , vše marno. Skladová dostupnost: Na skladě.

VYŠKOV Ohnivá lávka, kanál naplněný dýmovnicemi či hlava v pytli plném slzného plynu. To je jen několik překážek, které v těchto dnech musí . Krátce po poledni totiž do obchodu na Karlově náměstí v Praze vběhl muž a hodil mezi lidi granát se slzným plynem. U budovy parlamentu se střetli účastníci nacionalistické demonstrace s policií.


Výsledkem je nejméně zadržených a přerušená schůze zákonodárného sboru. Neznámý útočník vhodil dýmovnici do advokátní kanceláře v Praze, pravděpodobně šlo o slzný plyn. Zástupci kosovské opozice včera v parlamentu odpálili dýmovnici se slzným plynem.

Chtěli tím přerušit jednání o kontroverzní hranici Kosova s . Májské ulice zaplnily dýmovnice a slzný plyn. V kosovském parlamentu odpálili dýmovnici se slzným plynem. Kolem Bazalů zuřila v sobotu válka. Pri sobotnom večernom predstavení v berlínskom divadle vypustili na scéne miesto dymovnice slzný plyn , ktorý donútil stovku divákov opustiť . Ve Španělsku vyhnal slzný plyn fanoušky fanoušky a hráče ze stadionu.


Než tak ovšem stihli učinit, rozpoutalo se policejní násilí plné fyzických útoků, slzného plynu i dýmovnic. Brenner a začala házet na policisty kameny a dýmovnice. Policie poté odpověděla slzotvorným plynem. Obsah: Slzny plyn (Bromaceton) Molotovov koktail Napalm Tenisak Bomba z umeleho hnojiva Biele dymovnice Farebne dymovnice Strelny prach Nitroceluloza . V ulicích se rozpoutaly ostré střety mezi policisty a protestujícími.


To jsou nástroje, jimiž se “přivítali“ demonstranti a policisté během prvního dne . Na ulicích hořely ohně, protestující házeli na policisty petardy i dýmovnice. Policisté použili slzný plyn , aby protestující vytlačili do jiné ulice, . Kameny, rozbušky, slzný plyn. Vladimir rozrazil dveře a strhl k zemi oba překvapené hlídače.

Konovalenko hodil dovnitř dýmovnice se slzným plynem. Pepřový či slzný sprej lze velmi rychle a jednoduše použít jednou rukou. Vzduchem však létaly dýmovnice , rozbušky, i popelnice. Pepřové spreje i slzné spreje patří mezi nejúčinější prvky nutné sebeobrany.


Neznámý pachatel nastříkal v pátek ráno zřejmě slzný plyn v chodbě městského úřadu proti. Police použila slzný plyn proti účastníkům protestní akce. Někteří účastníci pochodu rozbíjejí výkladní skříně obchodů a zapalují dýmovnice. Policisté do boje nasadili vodní děla, obrněné transportéry, slzný plyn , dýmovnice a výstražné dělobuchy. Potyčky s sebou přinesly také mnoho zranění.


Slzný plyn je méně intenzivní varianta, která způsobí podráždění sliznic, krátkodobé oslepnutí, pocit dušení či kašel. Nedoporučuje se ale používat v uzavřeném . Ak to nepojde dobre, bude nasadeny slzny plyn a dymovnice , kto má, aj masky by sa hodili. Aby ste si to vedeli predstavit, ze ako to . Nešlo se tak trochu s kulovnicí na zajíce?


Podle mluvčího hasičů šlo pravděpodobně o slzný plyn. Demonstranti se kvůli policejnímu zátarasu museli . Bezpečnostní složky dnes použily proti demonstrantům slzný plyn a dýmovnice. Chceme, ať veřejnost vyjadřuje vlastní názory, ale v souladu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky