úterý 27. února 2018

Auto opat kontakt

Auto Opat nabízí svým zákazníkům automobilový full service. Od autorizovaného prodeje nových aut ŠKODA, přes ojeté vozy, až po pronájem a servis. Nabízíme leasing, pojištění a povinné ručení.


Navrátilova, Praha, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení. Zpočátku se profilovala jako specialista v oblasti pronájmu vozidel, ale nadále .

Zůstaňte v kontaktu se společností Auto OPAT spol. Uvidíte více informací o společnosti Auto OPAT spol. Provoz autosalonu značky Škoda. Pokud jste si vybrali automobil, který byste chtěli, nebo máte jen dotaz ohledně operativního leasingu, neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás. Autorizovaný prodej a servis.


Při kontaktu s prodávajícím uveďte prosím CARS. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob.

Kontaktujte Autoservis ŠKODA, kdykoliv bude váš vůz potřebovat servisní prohlídku i opravu. Poskytujeme kompletní služby. Prodej osobních a užitkových vozidel.


Po - Pá: 9-hod po telefonické dohodě. Výhodná cena, kvalitní vozy . Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Chcete nám něco sdělit nebo se na něco zeptat? Ihned dostupné nové vozy od VW Užitkové vozy jsou již plně vybaveny! Skříňové vozy, velkoprostorové limuzíny a mnohem více.


Všechny důležité informace a kontakty na jednom místě. Přejít na Kontakt - Kontakt. KONTAKT - služby motoristům, spol. AUTO OPAT MISTROVSTVÍ ČR V TRIALU A DĚTSKÝ ZÁVOD NA. Dále nabízíme prodej autokosmetiky SONAX a MAFRA.


Místo pracoviště: - Komerční 46 Nupaky Prvotní kontakt : - tel. A Kontakt dostupných v lokalitě Čelákovice.

Vzdálenost k Vaši adrese: 0. Pavel Kliment Komerční 466 . KODA AUTO pokračuje vo svojom rastovom kurze. V období od januára do marca česká automobilka ešte nikdy nedosiahla vyššie tržby, . Přečtěte si reálné recenze a zkušenosti opravdových zákazníků. CD přehrávač, centrál dálkový, centrální . Test autoservisů: zaplatili jsme tisíc a auto stejně neopravili. V testu jsme totiž zjistili, že samy vozí auta na servis do značkových opraven. Kategorie: Autopůjčovny Autopůjčovna, operativní leasing, autorisovaný servis Škoda.


Jsme autorizovaným servisem Škoda, zároveň nabízíme k prodeji modelové, skladové i roční a ojeté vozy Škoda. Zároveň provozujeme půjčovnu aut, kde jsou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky