čtvrtek 22. února 2018

Usb ohřívač rukou

Ohřívač hrnku Star Wars - Hvězda smrti, USB. Každému recenzentovi se naskytne taková příležitost jen jednou za život. Tento fantastický kancelářský doplněk je ideální pro zpříjemnění chladných dnů a neztratí se v žádném šuplíku. Ideální též do osobních automobilů, kde.


Vyzkoušejte tento praktický ohřívač rukou BEPER.

Features: Local Thermotherapy. Promotes blood circulation. Requires AA batteries (not included) and USB. Stylový ohřívač rukou s motivem veselého jablíčka je ideálním dárkem pro Vaše blízké, které trápí studené ruce a tráví většinu času u počítače. Akční nabídka od PoštovnéZDARMA.


Včetně návodu k použití, pásku na nošení a nabíjecího kabelu mikro USB. USB ohřívač rukou s motivem veselého jablíčka a poštovné ZDARMA!

BEPER RI-4Elektrický dětský ohřívač rukou Manolo. Kovový ohřívač rukou má vloženou Li-lon baterii a dobíjí se pomocí přiloženého USB kabelu (délka cca cm). Dobíjení trvá cca - hodiny a ohřívač dodá . Energii získanou z USB využívá pro ohřívání kávy nebo čaje. Ano, určitě se vám může hodit mít prostřednictvím rozhraní USB připojený. Tento výrobek slouží jako mobilní ohřívač rukou.


Lze jej používat opakovaně, nabíjet jej lze pomocí USB napájecího zdroje. Používejte pouze v suchých . Když se přístroj vybije, jednoduše ho dobijete pomocí USB kabelu, který můžete. Praktický obal zaručí, že ohřívač rukou je příjemný na dotek a zároveň chrání . Představujeme vám novou kolekci keramických hrnků i. Vámi hledané zboží již není v naší nabídce.


Jeho čaj, káva nebo jiný nápoj zůstanou horké třeba celý den. Stačí jen položit hrneček na tento . Máte neustále studené ruce ?

Díky tomuto praktickému ohřívači ve tvaru srdce budou vaše ruce neustále v teple. Powerbank s ohřívačem rukou Silvercrest SPBH 5. Stupeň ohřívání rukou a stav nabíjení indikují LED kontrolky, nabíjecí USB kabel. Power banku můžete použít také jako ohřívač rukou.


Ovální ohřívač rukou se aktivuje stisknutím kovové destičky uvnitř. Vyberte si z dalších variant - Oválný modrý ohřívač rukou. Ne, všechny ohřívače jsou dodávány bez paliva.


Součástí balení je Zippo ohřívač rukou vč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky