pátek 16. února 2018

Salus termostat návod

LCD) zobrazuje hodiny, aktuální den v týdnu a teplotu v . Katalog návodů Požádat o návod Naši partneři Napište nám. Váš nový termostat bude Vašej rodine slúžiť niekoľko rokov s výraznou úsporou na nákladoch za . Tento termostat môže nahradiť väčšinu izbových termostatov a je určený na použitie s elektrickým, plynovým alebo. Po nacviknutí skontrolujte, či termostat pevne drží.

SALUS 091FL a SALUS 091FLRF. Pokiaľ chcete iT5postaviť na stôl alebo na poličku,. Příložný termostat s viditelnou vnější stupnicí montovaný na povrch potrubí.


V instalačním manuálu naleznete také návod na. Na tlačítkách i na displeji termostatu se zobrazuje symbol „slunce“ a symbol „měsíce“. Tento návod k obsluze se používá pro termostaty Salus 091FL a Salus 091FLRF.


Blahopřejeme ke koupi našeho termostatu.

V obývacím pokoji máme dodnes starý manuální termostat REGO typ 9a. SEZNÁMENÍ S VAŠÍM TERMOSTATEM. DIGITÁLNÍ PROGRAMOVATELN¯ TERMOSTAT s individuál-. Pokud po dobu sekund nestisknete žádné tlačítko, termostat se do normálního.


Doporučujeme, aby jste si před začátkem používání pečlivě přečetli návod. Jímkový termostat Model TC AT10J. Nastavení a kontrola teploty. Před prvním použitím doporučujeme pečlivě nastudovat návod k obsluze nejen termostatu ,. Termostat T105VF nahrazuje běžné domácí termostaty.


V návodu si najděte schéma zapojení termostatu. U termostatu , který jsme montovali, došlo k disproporci mezi tištěným návodem a skutečným . Ide o inovovaný model termostatu. Návod k obsluze a instalaci. Distributorem je EMOS spol.


CZ Ovladač čerpadla ÚT nebo čerpadla TUV. Ovladač může být použit jako termostat nebo ovladač podlahového .

Vzhledově velmi pěkně řešený elektronický manuál- ní termostat s jednoduchým uživatelským nastavením. Disponuje podsvícením tep-. Týdenní programovatelný termostat , pomocí kterého lze jednoduše a efektivně nastavit kontrolu teploty v. Společnost je obecně známou pro své výrobní kapacity a . Ak chcete spárovať termostaty VS10RF alebo VS20RF, pozrite návod daného termostatu. Digitální termostat s týdenním programem.


Spínací proud: 8(2)A Způsob regulace : pulsně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky