čtvrtek 22. února 2018

Klimatizace z pet lahví

Ne každý má peníze na klimatizaci. V chudé Bangladéši zkouší komunikační společnost Grey společně s technologickou společností Grameen . Klimatizace sice vynikajícím způsobem řeší problémy s přehřátím interiérů. Paul jednoduše sesbíral spoustu PET lahví , a rozřezal je na kusy. Na klimatizaci budeme potřebovat pět dvoulitrových PET lahví se zmrzlou vodou, větráček (přesněji axiální ventilátor), plastové koleno o .

VIDEO: Domácí klimatizace z plastových lahví zachraňuje životy. Tento trik dokáže snížit teplotu uvnitř domu až o pět stupňů celsia. Předkreslete si na něj kružnici, do které se vejde lahví.


Z plastových lahví můžete vyrobit vázu, květináč i klimatizační jednotku. Vynálezce Ashis Paul přišel s inovativním způsobem, jak dostat do . Pak může nastoupit domácí kutil a klimatizaci si za pár stovek vyrobit z. Prostě před větrák do proudu vzduchu postavte PET lahve s ledem. Posledním příkladem je domácí klimatizace , kterou si můžete vyrobit.

Tohle je návod na jednoduchou klimatizaci. Jak vyrobit klimatizaci (10.díl). Nadnárodní korporace konečně dostanou to, co jim patří. Vše, co budete potřebovat je pár plastových láhví a talíře.


Tato ekologická klimatizace snižuje teplotu až o pět stupňů, což je docela působivé . Tento muž sebral lahví , rozřezal je a připevnil na ventilátor a vyrobil něco,. Toto je nejlepší ochlazovač vzduchu, který působí téměř jako klimatizace ! Jednoduchá klimatizace - jak si vyrobit mini. Videonávod jak si vyrobit jednoduchý vysavač z plastové láhve.


Velký výkres nebo karton ořezávací nůž stahovací pásky lepící páska silikonové lepidlo ventilátor . Téma: PET lahve jako klimatizace. Související: DIY kvetoucí pařez. Vychytávky Ládi Hrušky: originální květináč z PET lahve. Jak si udělat originální květináč?


Pomocí plastových lahví a ventilátoru vyrobíme domácí klimatizaci. Když se pozorně podíváte na video, zjistíte, jak je to snadné, levné a hlavně . Rok nebo dva zpátky jsem lil do PET lahví vodu, nechal ji ve mrazáku a dal si takhle, třeba, tři PET lahve na stůl.

X: K drahé klimatizaci se moc nemám. Zejména když to auto je starší a nemá klimatizaci. Do tohoto tunelu se vešly dvě jedenapůl litrové PET láhve.


Vedro vás pomalu přivádí k šílenství a klimatizaci nemáte? Postavte láhev s ledem před lopatky větráku, aby vzduch jím vířený směřoval na . Všichni známe zatuchlý vzduch v autě, pokud klimatizaci delší dobu. Podívejte se, jak klimatizační jednotku správně nastavit, aby vám nehrozilo nachladnutí nebo bolest kloubů. Nejběžnější variantou budování klimatizace z improvizovaných prostředků je kombinace větrání a plastových lahví se studenou vodou.


Impregnovaný domácí kondicionér vyrobený z plastových lahví je připraven k použití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky