úterý 20. února 2018

Topná žárovka do terária

Nahrazuje žárovku a může být použito jako zdroj tepla v teráriu. Teplotu v teráriu měříme teploměrem a lze použít topný kabel, topný kámen nebo topnou podložku. Terarijní osvětlení, zářivky a žárovky do terária. Většina žárovek slouží jako zdroj tepla, ne jako zdroj UVB (pokud není výslovně uvedeno).


Bodové výhřevné žárovky Basking Solar Spot jsou ideální pro vytvoření.

Topení do objímky EXO TERRA (100W). Keramický topný zářič s infračerveným světlem. Pevné keramické těleso s inovovaným designem je vh.


Kryt na topné těleso proti popálení hada 7. Osvětlení a vyhřívání terária 6. Dlouhá životnost, vysoká odolnost a vyšší výhřevnost. Fluorescenční žárovky do terária ztrácejí schopnost vytvářet dostatečné.

Pro simulaci denního prohřívání terarijního substrátu instalujte topný kabel nebo . Jednou z alternativ je například UV žárovka do terária , která se v květináči umístí. Je daleko vhodnější než topný kámen. Ideálni jsou žárovky do trouby, vydrží více a mají zesílené vlákno,. Zavěšení v teráriu a uchycení. Bezpodmínečně tři zdroje osvětlení a to UV kompaktní žárovku ReptiGlo 26W, vedle . Repti UVB 1je kompatktní zářivka do terárií , s menším podílem UV-B.


Heat Wave Rock Small je elektrický výhřevný kámen do terárií. Tento výrobek nejen, že v teráriu vypadá krásně, ale hlavně nahrazuje přírodní kámen vyhřátý od . Uvb je vhodná do menších terárií kde zajistí i teplo. Zkuste pořídit kvalitní osvětlení do terária a pozorujte jejich noční život.


Najdete u nás osvětlovací tělesa, zářivky, žárovky i LED žárovky. V teráriu mám topný kámen a na teráriu ´´korýtko´´ se čtyřmi závity. Jaké máte zkušenosti a jaké další žárovky by jste do terárka dali?


Day Glo Neodymium - pro pouštní terária 5 7 10 150W.

Topné kameny dosahují teploty až 40°C. Kameny mají certifikát pro Evropskou Unii - záruka roky. UVB do terária pro agamu vousatou. HALOGENOVÉ ŽÁROVKY : pokud máme vyřešené osvětlení viditelný světlem a. TOPNÉ SPIRÁLY: keramické topné zářiče jsou skvělým zdrojem tepla, ale nevydávají žádné viditelné světlo. Výhřevná žárovka bez UVB pro vytvoření lokálních míst pro slunění plazů v. Efektivní způsob, jak poskytnout plazům optimální teplotu – infračervené topné žárovky.


Malé měsíční světlo do terárií se spotřebou el. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze . Zarovky-pro-teraria Archiv Žárovky pro terária a infražárovkyZařadili jsme do prodejního sortimentu žárovky pro terária a infražárovky. Nové typy LED žárovek Zařadili jsme do. Pokud do terária alespoň část dne bude svítit slunce, je to dobré především.


Napájecí přívod k osvětlení pro terária. Dvojitá objímka vhodná do terárií. Topný kámen s konstantní výhřevností. Estetický a funkční doplněk do terária.


Nevhodný pro suchozemské želvy. Odporovou topnou destičku můžeme umístit pod dnou terária nebo přiložit k zadní. Do terárií obojživelníků vybíráme topidla určená pro provoz ve vlhkém prostředí. Nevyzařují teplo tak intenzivně jako žárovky a riziko přehřátí či popálení .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky