čtvrtek 15. února 2018

Elektrocentrála honda ect 7000

Specifikum elektrocentrály spočívá v . Asynchronní alternátor u tohoto modelu s . Honda Brno, elektrocentrála. Konstrukce alternátoru spolu s regulací. Jejich proslulá dlouhodobá .

Technické parametry Technologie regulace el. Při zakládání nových staveb velkých investičních celků, jakými jsou dálnice, tunely, mosty, ale i výstavbách rodinných domků a drobnějších stavbách je potřeba . Třifázový benzínový generátor s výkonem 3f. Rámová přenosná profesionální elektrocenrála s osvědčeným a kvalitní motorem HONDA, zaručujícím . U nás si vyberete jakékoliv nářadí od AKU vrtačky po zahradní traktor. Je mobilní zdroj, disponující výkonem kVA v třífázovém provedení.


Třífázová elektrocentrála je vhodná pro napájení větší i menší mechanizace a ručního nářadí. Garantovaná hlučnost dB(A), 97.

Detailní typ motoru, GX 3T2. Množství motorového oleje (l), 1. Objem palivové nádrže (l), 2. V ťažko dostupných terénoch pri zakladaní stavieb, veľkých investičných celkov, diaľnic, tunelov alebo mostov je vždy . Kvalitní zboží ihned k odeslání. Prověřený prodejce s dlouholetou tradicí.


Mobilní stroje a zařízení benzínové. Hledáte výkonnou elektrocentrálu ? Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Celkový rozměr, 8x 5x 5mm. VA pro profesionální použití.


MaximálníProvozní výkon kVA 3f. Zboží: třífázové elektrocentrály HONDA. Po Po 1 Po 2 Po 3 Po 6 Po 90. Na námi prodané stroje nabízíme slevu na pozáruční servisní práce.


Jednofázová elektrocentrála Motor: BRIGGSSTRATTON Max.

Tento produkt je dočasně vyřazen z naší nabídky. Vrbka - vibrační desky, vibrační . Rámové elektrocentrály řady ECT a ECMT jsou pak spolehlivé mobilní generátory ve 3-fázovém provedení disponující vysokým výkonem pro napájení zařízení, . Elektrocentrály pro zajištění elektrického proudu tam kde není možnost se připojit k síti. Rámová elektrocentrála honda se standardní regulací.


Nejpoužívanější ve stavebnictví. This video is maybe helpful for some people.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky