pondělí 12. února 2018

Koralux linear comfort m

Průtokový součinitel, AT = × -m 2. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si . My Vám zařídíme teplo Vašeho domova, za ceny,. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Trubkové otopné těleso upravené pro spodní středové připojení s připojovací roztečí 50mm. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch,.


Manufacture Product Details . Součinitel odporu (DN 15) . KORALUX LINEAR COMFORT (KLT) je trubkové otopné těleso se spodním připojením zdola dolů s připojovací roztečí h odvozenou z jeho délky L. KORADO KORALUX elektrické koupelnové těleso Linear Classic - E KLCE 900x50 barevný RAL. Die Badheizkörper KORALUX LINEAR MAX – M werden aus den geschlossenen „D“ Profilen und geraden Rohren hergestellt. Trubková otopná tělesa KORALUX LINEAR MAX jsou vyrobena z uzavřených.


KORALUX CLASSIC LINEAR M 15x 6mm, připojení st . Součástí tělesa je sada pro upevnění na stěnu včetně odvzdušňovací a zaslepovací zátky. Amigo Hypermarket - Head office, store and warehouse. Address: 13Sofia, Slivnitsa Blvd.


Linear -prosklení rovné a průhl. Koralux Linear Comfort - M 900/450. SAVE - mm - oboustranně smaltovaný kouřovod 1mm m - černá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky