úterý 27. února 2018

Topný kabel do terária 100w

Topné kabely jsou také vhodné na tvorbu iknubátorů. Kabelové topné těleso pro skleněná terária. Lucky Reptile HEAT Thermo Cable 100W , délka 10m.


Topný kabel do vlhkého prostředí o délce smyčky 60m. Silikonový jednolinkový topný kabel do terária. Ideální zdroj tepla - povzbuzuje dobré zdraví a podporuje trávení plazů.

Může být umístěn uvnitř i mimo terárium. Zajišťují pomalou cirkulaci. Vhodné pro akvária o objemu od 1do 2litrů. Topení do objímky EXO TERRA 100W. Umožňuje se obejít bez tradičního ohřívače jako je topítko do terária nebo tepelného zářiče, nebo může . Day Glo 1W UVA je terarijní žárovka zajišťující široké spektrum . Výkon 100W , Délka 10mKe kabelu je nutné.


Termostat s časovačem pro akvária a terária.

Kabel topný ExoTerra - kabelové topné těleso pro skleněná terária. C a je vhodný pro vyhřívání vodních nádrží do obsahu cca litrů. Také nabízíme topné podložky, topení do objímky a další druhy speciálních topítek. Pro použití pod terárium je minimální bezpečná vzdálenost 10mm, aby byla zajištěna výměna tepla. Kvalitní silikonový topný kabel do vlhkého prostředí.


Hailea HL- BT400: 100kč topný kabel Exoterra 25W: 400kč akvarijní ohřívač At- 100W : 150kč K . Prodám dva akvarijní ohřívače 1W pro akvaristy typ je S 11. Zvážit byste rozhodně měli koupi termostatu, lampy a topného kabelu. Ceramic Infrared Heat Emitter 1W Ceramic Infrared Heat Emitter 50W, 75W, 100W , 150W Keramický. HEATING CABLE 100W EU 1-250L. Pro suchozemskou část terária nabízíme speciální topítka do terária , topné zářiče ,. Glow Light Exo Terra, terarijní topné kabely a topné desky.


Wave Lamp ExoTerra s infračerveným světlem je topení do objímky 100W. Jednolinkový silikonový topný kabel vhodný i pro umístění dovnitř terárií. ULTRATHERM 1h, 100W , 32x50cm, hnědý, 230V.


Jsou vhodné pro temperování odchoven, terárií a psích bud. Nízkoteplotní sálavý panel, jehož základem je topná fólie ve schránce z ocelového plechu.

Tomu že je úplně nahradí topné kabely (popř.kameny) moc nevěřím. Do terárií obojživelníků vybíráme topidla určená pro provoz ve vlhkém prostředí. Hřejívý kámen s ochranným kabelem W, 33x5xcm.


Skálové topné těleso do terárií a vivárií.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky