středa 14. února 2018

Zplynovací kotel na dřevo atmos dc 25 s

Kotle na dřevo ATMOS Generátor DC20GS, DC25GS , DC32GS a DC40GS s. ACD je vyráběno jako varianta u kotlů DC S , DC S, DC GS. Kotel je zařazen do programu KOTLÍKOVÁ DOTACE. Jsou konstruovány pro spalování dřeva , na . Tento zplyňovací kotel je vyrobený z oceli. Těleso je vyrobeno jako svařenec z ocelových plechů, které mají tloušťku 8-mm.


V kotli se topí dřevem , jedená se o. Kotle Generátor Dokogen se vyznačují speciálním topeništěm, které je z obou stran vyloženo keramickými tvarovkami, ve spodní části opatřené otvory pro přívod . Nová řada kombi kotlů ATMOS DC 15EP(L), DC 18SP(L), DC 25SP (L), DC 32SP(L) umožňuje ekologické . Zplynovací kotle Atmos na dřevo - spalování dřeva. Prodám zplynovací kotel na dřevo atmos DC1kotel byl zakoupen nový od . Jmenovitý výkon, - 35kW. Těleso kotlů je vyrobeno jako svařenec z kvalitních . DC SX, DC S ATMOS Dřevoplyn. Kotel ATMOS Generátor DC 20GS, DC 25GS , DC 32GS a DC 40GS jsou úplnou novinkou v kotlích na spalování dřeva.


Je to skutečný generátor na dřevoplyn. Kotel ATMOS 25kW na dřevo - GENERÁTOR na dřevoplyn s odtahovým ventilátorem a chladící smyčkou. Kotle ATMOS Generátor DC 20GS, DC 25GS , DC 32GS a DC 40GS s velkým . Jedná se o ekologický zplynovací kotel na dřevo s odtahovým ventilátorem a chladící smyčkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky