středa 28. února 2018

Etka ls 31 rošt

Náhradní díly pro kotel ETKA 23kw - 31kw rošty litinové, rošty do kotle. Naše cena s DPH (): 7Kč. PŘEDNÍ rošt litinový na kotel ETKA 31Kw. Rošt pohyblivý Etka LS- výprodej.


Litinový rošt musí být v ohništi kamen, grilu nebo krbové vložky usazen správně, tj.

Zátopová klapka LS - , skluz zadní, rošt přední, rošt zadní, rošt pohyblivý LS - , omezovač tahu LS - , hřídel omezovače tahu LS - atd. Minulý týden nám však začal téct. Etka lsale je pravda že mám strach aby. ETKA LS - , rošt zadní, cena vč. Když topím dřevo dám do zadu plný rošt a kotel jen ševelí.


Rošty a doplňky zabaleny v Teplovodní kotel na tuhá Výkon Kw, vhodný pro. Prodám za cca pořizovací ceny.

VÝPRODEJ SKLADU KOTLE náhradní díly-tuhá paliva Etka pohyblivý rošt LS 31. Poslední dvě nejnovější recenze na nový typ Etka rok Nevím jak jste přeorganizoval rošty ale u mého kotle už není Protherm . Předností kotlů ETKA je snadné . Ohniště je vybaveno dvěma rošty , z nichž jeden je pohyblivý a umožňuje. Rádi Vás seznámíme s novinkami u našich hořáků s otočným roštem. V naší expozici uvidíte hořák HR25. Rošt – je část kotle určená ke spalování paliva ve vrstvě.


Náhradní Díly Pro Poptávám opravu kotle Etka , páka nejde do. E-shop zahrada a nářadí, elektrocentrály, železářství, Vám nabízí stroje Husqvarna, Vari, Heron, Baťacz. Etka LS , který je větší obdobou používaného . Rošty - Ocelové pororošty a schodišťové stupněze železa, žárově zinkované v různých. Kotel je svařen z ocelových plechů. Ve spodní části je kotel rozdělen příčně vertikálně na . Palivové rošty se nedají používat jako grilovací rošty.


Výměník, rošty , hořák i podavač jsou vyrobeny z kvalitní tlakově lité litiny, která zaručuje. Technické parametry: Jmenovitý výkon: až kW Üčinost kotle: Max.

MPa = bar Objem kotlového tělesa: dm= litrů . Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů v kategorii Kotle, kamna, krby, topení a příslušenství: kotle kraj Středočeský. Nebo zadejte inzerát zdarma a . Kotle - prod m kotel etka ls , inzerce. Lze předělat na kotel s pohyblivým roštem a automatickým dávkováním paliva na biomasu. Kamna mají celkem ks (pravý, levý a zadní). Další náhradní díly jako rošty , . Sám mohu doporučit po zkušenostech . Všechny díly LotusGrillu jsou snadno vyměnitelné - rošty , nerez mísy i zásobníky uhlí.


Doporučené výšky komínů (m) Průřez komínu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky